Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-20 19:19
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Pedavena Calcio Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 6733
Pedavena Calcio CSKHeinz
442MOD Tactiek 23-12-20
52% Balbezit 48%
30% Spel op eigen helft 70%
18 Doelpogingen 1
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
56.5 gemiddelde waardering 47.8
very good Schieten good
excellent Passen adequate
very good Verdedigen adequate


2e minuut.
Rubini bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuris tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rubini is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Botina met een snel genomen vrije trap. Fumeo bereikt de bal nog maar net als eerste. Giacomelli tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Giacomelli krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Corda kan de bal niet met de borst controleren. Jochheim met een sublieme pass. Moran bereikt de bal nog maar net als eerste. Moran schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pedavena Calcio - CSKHeinz 1:0

10e minuut.
Jochheim is nu in balbezit. Jochheim speelt de bal door. Moran is nu in balbezit. Moran schiet op doel. Carmela probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Mączewski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Moran maakt een snoekduik en kopt de bal. Stewart verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Botina rent richting de bal. Botina geeft de bal voor. Milowicz kopt de bal weg. Fumeo bereikt de bal nog maar net als eerste. Fumeo draait met de bal, schiet en ... Calliman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Oprescu rent richting de bal. Giacomelli met een sublieme pass. Mączewski rent richting de bal. Mączewski passt de bal zonder na te denken. Jochheim geeft de bal voor. Stewart probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Jochheim met een sublieme pass. Giacomelli is nu in balbezit. Giacomelli passt de bal zonder na te denken. Kuris bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuris schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pedavena Calcio 34%, CSKHeinz 66%.
Pedavena Calcio - CSKHeinz 1:0

51e minuut.
Martin kopt de bal weg. Giacomelli is nu in balbezit. Giacomelli speelt de bal door. Moran rent richting de bal. Moran draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Oprescu probeert naar een medespeler te passen. Jochheim rent richting de bal. Jochheim passt de bal met de wreef. Mączewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mączewski geeft een hoge lob. Stewart bokst de bal weg.

53e minuut.
Jochheim onderschept slim de pass. Jochheim probeert naar een medespeler te passen. Moran rent richting de bal. Moran haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pedavena Calcio - CSKHeinz 2:0

58e minuut.
Moran heeft problemen om de bal te vangen. Jochheim rent richting de bal. Jochheim met een sublieme pass. Kuris bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuris schiet op doel. Stewart verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Giacomelli met de inworp. Jochheim is nu in balbezit. Jochheim passt de bal met de wreef. Moran is nu in balbezit. Moran draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Fumeo rent richting de bal. Martin geeft de bal voor. Moran rent richting de bal. Moran draait met de bal, schiet en ... Stewart maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Rubini geeft een hoge lob. Madera kopt de bal weg. Mączewski geeft een hoge lob. Ranisavljević probeert de bal met de borst te controleren. Moran rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Kavak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Oprescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Oprescu geeft de bal voor. Moran bereikt de bal nog maar net als eerste. Moran haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Martin geeft een lange en hoge pass. Ranisavljević kopt de bal weg. Daar is Corda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moran is nu in balbezit. Moran draait met de bal, schiet en ... Stewart probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Jochheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Jochheim schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pedavena Calcio 27%, CSKHeinz 73%.
Pedavena Calcio - CSKHeinz 2:0