Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-20 19:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Jazo FC Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 8179
Jazo FC Anaheim Mighty Ducks
samo jedan Tactiek v1
64% Balbezit 36%
40% Spel op eigen helft 60%
19 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
57.9 gemiddelde waardering 52.8
poor Schieten very good
excellent Passen good
average Verdedigen poor


3e minuut.
Papaleo rent richting de bal. Papaleo passt de bal met de wreef. Žužul rent richting de bal. Žužul schiet op doel. Henman probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jazo FC - Anaheim Mighty Ducks 1:0

12e minuut.
Žužul is nu in balbezit. Kmet is nu in balbezit. Kmet geeft de bal voor. Žužul is nu in balbezit. Žužul draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Pregršt probeert naar een medespeler te passen. Gaberšić rent richting de bal. Daar is Gaberšić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gaberšić draait met de bal, schiet en ... Fafanđel werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

24e minuut.
Kmet met een sublieme pass. Henman is nu in balbezit. Henman geeft de bal voor. Žužul rent richting de bal. Žužul haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Henman trapt de bal weg. Gaberšić kopt de bal weg. Kinkela is nu in balbezit. Žužul bereikt de bal nog maar net als eerste. Žužul schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Henman passt de bal in één keer door. Pregršt met een sublieme pass. Marčeta rent richting de bal. Marčeta draait met de bal, schiet en ... Fafanđel probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! Marčeta bereikt de bal nog maar net als eerste. Marčeta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Jazo FC - Anaheim Mighty Ducks 1:1

36e minuut.
Inworp. Kmet met een snelle inworp. Dutra bereikt de bal nog maar net als eerste. Pamučina rent richting de bal. Pamučina haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Henman trapt de bal weg van het doel. Inworp. Žužul zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gaberšić is nu in balbezit. Gaberšić draait met de bal, schiet en ... Fafanđel bokst de bal weg. Gaberšić bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaberšić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jazo FC - Anaheim Mighty Ducks 1:2

41e minuut.
Papaleo passt de bal met de wreef. Daar is Bošnjak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kmet rent richting de bal. Bošnjak onderschept slim de pass. Bošnjak schiet op doel. Henman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jazo FC 48%, Anaheim Mighty Ducks 52%.
Jazo FC - Anaheim Mighty Ducks 1:2

46e minuut.
Švorinić komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Inworp. Žužul met de inworp. Kinkela rent richting de bal. Žužul onderschept slim de pass. Žužul haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Sladojević geeft een lange en hoge pass. Kinkela rent richting de bal. Žužul verovert de bal door een tackle van achteren. Gaberšić onderschept slim de pass. Gaberšić schiet op doel. Švorinić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Gaberšić met de inworp. Gabrian met een sublieme pass. Kmet is nu in balbezit. Pamučina verovert de bal door een tackle van achteren. Pamučina haalt uit met een fantastische trap. Henman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Kinkela met een snelle inworp. Lombardić is nu in balbezit. Lombardić met een sublieme pass. Žužul bereikt de bal nog maar net als eerste. Žužul schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Lombardić is nu in balbezit. Lombardić probeert naar een medespeler te passen. Žužul bereikt de bal nog maar net als eerste. Žužul schiet op doel. Henman werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Jazo FC - Anaheim Mighty Ducks 2:2

74e minuut.
Kmet speelt de bal door. Kinkela is nu in balbezit. Žužul verovert de bal door een tackle van achteren. Žužul schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Kinkela bereikt de bal nog maar net als eerste. Žužul onderschept slim de pass. Kmet is nu in balbezit. Žužul onderschept slim de pass. Žužul schiet op doel. Henman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Faragli rent richting de bal. Faragli passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Žužul de bal. Žužul schiet op doel. Henman probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Kinkela passt de bal met de wreef. Kmet is nu in balbezit. Kmet geeft de bal voor. Gaberšić rent richting de bal. Gaberšić haalt uit met een fantastische trap. Švorinić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jazo FC 32%, Anaheim Mighty Ducks 68%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Jazo FC - Anaheim Mighty Ducks 2:2