Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-20 19:20
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: UDMUR Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 4477
UDMUR FC Bloki Dukla
JOS Tactiek Piter16
44% Balbezit 56%
92% Spel op eigen helft 8%
1 Doelpogingen 62
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.3 gemiddelde waardering 47.2
goed Schieten zwak
redelijk Passen goed
matig Verdedigen slecht


2e minuut.
Janmaat kan de bal niet met de borst controleren. Janmaat passt de bal zonder na te denken. Sułowski is nu in balbezit. Sułowski met een sublieme pass. Daar is Stier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

3e minuut.
Révfi is nu in balbezit. Ziyech is nu in balbezit. Yépez verovert de bal door een tackle van achteren. Yépez schiet op doel. Krstonošić werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
UDMUR - FC Bloki Dukla 0:1

7e minuut.
Stier probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Krstonošić maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Ziyech kopt de bal weg. Janmaat is nu in balbezit. Janmaat haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
UDMUR - FC Bloki Dukla 0:2

12e minuut.
Ziyech rent richting de bal. Quintana verovert de bal door een tackle van achteren. Quintana probeert naar een medespeler te passen. Stier rent richting de bal. Stier haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Antonescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Révfi is nu in balbezit. Janmaat is nu in balbezit. Janmaat haalt uit met een fantastische trap. Krstonošić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UDMUR - FC Bloki Dukla 0:3

17e minuut.
Knab probeert naar een medespeler te passen. Quintana bereikt de bal nog maar net als eerste. Quintana probeert naar een medespeler te passen. Stier heeft problemen om de bal te vangen. Stier draait met de bal, schiet en ... Krstonošić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Stier rent richting de bal. Stier schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Krstonošić trapt de bal weg van het doel. Révfi rent richting de bal. Révfi probeert naar een medespeler te passen. Janmaat rent richting de bal. Janmaat schiet op doel. Krstonošić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Stier rent richting de bal. Stier draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
UDMUR - FC Bloki Dukla 0:4

21e minuut.
Daar is Knab, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sułowski speelt de bal door. Stier bereikt de bal nog maar net als eerste. Stier draait met de bal, schiet en ... Krstonošić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UDMUR - FC Bloki Dukla 0:5

23e minuut.
Klungelig pakt Yépez de bal. Knab bereikt de bal nog maar net als eerste. Knab passt de bal in één keer door. Révfi rent richting de bal. Révfi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Stier rent richting de bal. Stier schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
UDMUR - FC Bloki Dukla 0:6

27e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Krstonošić trapt de bal weg. Révfi is nu in balbezit. Janmaat rent richting de bal. Janmaat haalt uit met een fantastische trap. Krstonošić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Stier bereikt de bal nog maar net als eerste. Stier draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Daar is Ziyech, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Janmaat is nu in balbezit. Janmaat passt de bal met de wreef. Stier rent richting de bal. Stier schiet op doel. Krstonošić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
UDMUR - FC Bloki Dukla 0:7

32e minuut.
Ziyech onderschept slim de pass. Antonescu speelt de bal door. Janmaat is nu in balbezit. Janmaat schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
UDMUR - FC Bloki Dukla 0:8

35e minuut.
Quintana verovert de bal door een tackle van achteren. Quintana speelt de bal door. Sułowski rent richting de bal. Sułowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
UDMUR - FC Bloki Dukla 0:9

39e minuut.
Doeltrap. Krstonošić met een harde bal richting middenveld. Ziyech heeft problemen om de bal te vangen. Stier bereikt de bal nog maar net als eerste. Stier draait met de bal, schiet en ... Krstonošić bokst de bal weg. Janmaat bereikt de bal nog maar net als eerste. Janmaat schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
UDMUR - FC Bloki Dukla 0:10

43e minuut.
Krstonošić verovert de bal door een tackle van achteren. Krstonošić geeft een lange en hoge pass. Révfi is nu in balbezit. Janmaat rent richting de bal. Janmaat draait met de bal, schiet en ... Krstonošić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Janmaat rent richting de bal. Janmaat haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
UDMUR - FC Bloki Dukla 0:11

45e minuut.
Sułowski met een sublieme pass. Stier bereikt de bal nog maar net als eerste. Stier passt de bal zonder na te denken. Janmaat bereikt de bal nog maar net als eerste. Janmaat draait met de bal, schiet en ... Krstonošić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Stier heeft problemen om de bal te vangen. Stier haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UDMUR 87%, FC Bloki Dukla 13%.
UDMUR - FC Bloki Dukla 0:11

46e minuut.
Stier bereikt de bal nog maar net als eerste. Janmaat bereikt de bal nog maar net als eerste. Quintana probeert naar een medespeler te passen. Révfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Révfi schiet op doel. Krstonošić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Stier de bal. Révfi rent richting de bal. Révfi haalt uit met een fantastische trap. Krstonošić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
UDMUR - FC Bloki Dukla 0:12

48e minuut.
Ziyech probeert de bal aan de voet te houden. Antonescu is nu in balbezit. Antonescu speelt de bal door. Stier rent richting de bal. Stier schiet op doel. Krstonošić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Stier rent richting de bal. Stier draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Krstonošić trapt de bal weg van het doel. Sułowski is nu in balbezit. Sułowski passt de bal in één keer door. Stier is nu in balbezit. Stier draait met de bal, schiet en ... Krstonošić bokst de bal weg.

50e minuut.
Inworp. Krstonošić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ziyech is nu in balbezit. Antonescu verovert de bal door een tackle van achteren. Antonescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
UDMUR - FC Bloki Dukla 0:13

52e minuut.
Schiavone bereikt de bal nog maar net als eerste. Schiavone geeft een lange en hoge pass. Antonescu probeert naar een medespeler te passen. Daar is Stier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stier schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sułowski is nu in balbezit. Sułowski geeft de bal voor. Janmaat maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UDMUR - FC Bloki Dukla 0:14

54e minuut.
Janmaat passt de bal met de wreef. Révfi speelt de bal door. Stier is nu in balbezit. Stier draait met de bal, schiet en ... Krstonošić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UDMUR - FC Bloki Dukla 0:15

56e minuut.
Daar is Sułowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sułowski speelt de bal door. Stier rent richting de bal. Stier haalt uit met een fantastische trap. Krstonošić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UDMUR - FC Bloki Dukla 0:16

58e minuut.
Quintana onderschept slim de pass. Quintana probeert naar een medespeler te passen. Sułowski probeert naar een medespeler te passen. Janmaat is nu in balbezit. Janmaat haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
UDMUR - FC Bloki Dukla 0:17

59e minuut.
Gavin is nu in balbezit. Gavin passt de bal met de wreef. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Quintana zal de hoekschop nemen. Sułowski kopt de bal weg. De bal raakt de paal. Janmaat is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
UDMUR - FC Bloki Dukla 0:18

62e minuut.
Révfi is nu in balbezit. Révfi passt de bal in één keer door. Antonescu speelt de bal door. Stier bereikt de bal nog maar net als eerste. Stier draait met de bal, schiet en ... Krstonošić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Stier rent richting de bal. Stier schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Daar is Sułowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sułowski passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Janmaat de bal. Révfi is nu in balbezit. Révfi haalt uit met een fantastische trap. Krstonošić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Sułowski is nu in balbezit. Sułowski passt de bal zonder na te denken. Stier rent richting de bal. Stier draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
UDMUR - FC Bloki Dukla 0:19

66e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Quintana neemt de hoekschop. Antonescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Antonescu schiet op doel. Krstonošić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UDMUR - FC Bloki Dukla 0:20

67e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Quintana geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Antonescu kopt de bal weg. Janmaat rent richting de bal. Janmaat schiet op doel. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Krstonošić trapt de bal weg. Sułowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sułowski speelt de bal door. Janmaat is nu in balbezit. Janmaat haalt uit met een fantastische trap. Krstonošić bokst de bal weg.

74e minuut.
Klungelig pakt Quintana de bal. Antonescu speelt de bal door. Sułowski probeert naar een medespeler te passen. Stier rent richting de bal. Stier haalt uit met een fantastische trap. Krstonošić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Janmaat rent richting de bal. Janmaat draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
UDMUR - FC Bloki Dukla 0:21

75e minuut.
Quintana met de inworp. Dyrcz met een sublieme pass. Stier rent richting de bal. Stier draait met de bal, schiet en ... Krstonošić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
UDMUR - FC Bloki Dukla 0:22

76e minuut.
Janmaat rent richting de bal. Janmaat passt de bal met de wreef. Stier bereikt de bal nog maar net als eerste. Stier schiet op doel. Krstonošić probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Daar is Quintana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quintana met een sublieme pass. Révfi is nu in balbezit. Révfi schiet op doel. Krstonošić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
UDMUR - FC Bloki Dukla 0:23

79e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Quintana met de inworp. Janmaat controleert de bal met de borst. Janmaat schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Stier bereikt de bal nog maar net als eerste. Stier schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
UDMUR - FC Bloki Dukla 0:24

80e minuut.
Enculescu geeft een hoge lob. Quintana kopt de bal weg. Klungelig pakt Révfi de bal. Stier rent richting de bal. Stier schiet op doel. Krstonošić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Stier is nu in balbezit. Stier schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
UDMUR - FC Bloki Dukla 0:25

83e minuut.
Inworp. Quintana zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Janmaat controleert de bal met de borst. Janmaat schiet op doel. Krstonošić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Krstonošić trapt de bal weg van het doel. Révfi is nu in balbezit. Révfi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Krstonošić maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Stier rent richting de bal. Stier draait met de bal, schiet en ... Krstonošić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UDMUR - FC Bloki Dukla 0:26

87e minuut.
Révfi kopt de bal weg. Stier kan de bal niet met de borst controleren. Janmaat bereikt de bal nog maar net als eerste. Stier bereikt de bal nog maar net als eerste. Stier haalt uit met een fantastische trap. Krstonošić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Krstonošić speelt de bal door. Révfi speelt de bal door. Klungelig pakt Janmaat de bal. Janmaat haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UDMUR 97%, FC Bloki Dukla 3%.
UDMUR - FC Bloki Dukla 0:26