Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-20 19:22
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: Peppers Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3038
Peppers FC-KVP
bazal-bra Tactiek 523
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
14 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.9 gemiddelde waardering 41
good Schieten adequate
average Passen average
average Verdedigen good


18e minuut.
Moström kopt de bal weg. Daar is Peltola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schulay bereikt de bal nog maar net als eerste. Peltola verovert de bal door een tackle van achteren. Peltola schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Gilanlıoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Gilanlıoğlu probeert naar een medespeler te passen. Eg is nu in balbezit. Bartoszewski rent richting de bal. Bartoszewski haalt uit met een fantastische trap. Magdziarz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Bartoszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Eg is nu in balbezit. Joński legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Eg raakt geblesseerd tijdens het duel. Bartoszewski legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Peppers - FC-KVP 1:0

43e minuut.
Luchanský verovert de bal door een tackle van achteren. Luchanský geeft de bal voor. Tănăsoaica is nu in balbezit. Tănăsoaica passt de bal met de wreef. Barovský heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Peppers 54%, FC-KVP 46%.
Peppers - FC-KVP 1:0

46e minuut.
Okoniewski komt het veld opgelopen. Tokoly komt het veld opgelopen. Počkaj komt het veld opgelopen. Pazderski komt het veld opgelopen. Morong komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Santisteban rent richting de bal. Santisteban geeft een lange en hoge pass. Okoniewski rent richting de bal. Počkaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Počkaj draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Peppers - FC-KVP 2:0

51e minuut.
Magdziarz trapt de bal weg van het doel. Luchanský kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Gilanlıoğlu de bal onder controle te krijgen. Peltola rent richting de bal. Peltola draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Santisteban probeert naar een medespeler te passen. Blaško rent richting de bal. Pazderski bereikt de bal nog maar net als eerste. Blaško verovert de bal door een tackle van achteren. Blaško geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Na een snelle pass probeert Krupový de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Počkaj geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Okoniewski rent richting de bal. Okoniewski schiet op doel. Magdziarz bokst de bal weg.

70e minuut.
Santisteban geeft een hoge lob. Luchanský kopt de bal weg. Schulay rent richting de bal. Haramis onderschept slim de pass. Haramis haalt uit met een fantastische trap. Barovský probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Peppers - FC-KVP 2:1

85e minuut.
Haramis kopt de bal weg. Daar is Gilanlıoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peltola is nu in balbezit. Peltola schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Peppers - FC-KVP 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Peppers 53%, FC-KVP 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Peppers - FC-KVP 2:2


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Peppers 71%, FC-KVP 29%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Peppers - FC-KVP 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Peppers 45%, FC-KVP 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Peppers - FC-KVP 2:2


Geen van beide teams kon scoren in de extra tijd, de wedstrijd zal daarom door penalty`s beslist moeten worden.

De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Haramis neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Peppers - FC-KVP 2:3
---
Okoniewski kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Magdziarz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
---
Blaško neemt de penalty, wat een uithaal! Barovský maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
---
De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Počkaj neemt zijn aanloop. Magdziarz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Peppers - FC-KVP 3:3
---
Peltola neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Barovský probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Peppers - FC-KVP 3:4
---
Pigłowski neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Peppers - FC-KVP 4:4
---
Luchanský zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
---
Gilanlıoğlu legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
---
Moström kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Barovský probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Peppers - FC-KVP 4:5
---
Schulay kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Magdziarz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.
---