Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-20 22:00
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: ARENA AZUL
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 2138
SCORPION BLACK Lendas do FUT
23 Tactiek Tik tak
56% Balbezit 44%
44% Spel op eigen helft 56%
20 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
51.2 gemiddelde waardering 41.9
formidable Schieten adequate
solid Passen good
solid Verdedigen very good


11e minuut.
Ambrozio geeft de bal voor. Inworp. Ruivo met de inworp. Bastiaanse is nu in balbezit. Bastiaanse geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Bastiaanse passt de bal in één keer door. Bartholomæussen is nu in balbezit. Bartholomæussen passt de bal zonder na te denken. Ziółkowski is nu in balbezit. Ziółkowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
SCORPION BLACK - Lendas do FUT 1:0

18e minuut.
Ruivo passt de bal zonder na te denken. Ziółkowski is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ambrozio. Ambrozio krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Ruivo onderschept slim de pass. Ambrozio onderschept slim de pass. Ambrozio speelt de bal door. Kadović bereikt de bal nog maar net als eerste. Kadović draait met de bal, schiet en ... Tłokiński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
Bastiaanse passt de bal zonder na te denken. Ruivo rent richting de bal. Ruivo met een sublieme pass. Kadović bereikt de bal nog maar net als eerste. Kadović draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Kadović probeert de bal aan de voet te houden. Gusmão rent richting de bal. Kadović onderschept slim de pass. Ţugulea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţugulea draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ziółkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziółkowski haalt uit met een fantastische trap. Tłokiński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SCORPION BLACK - Lendas do FUT 2:0

40e minuut.
Bastiaanse verovert de bal door een tackle van achteren. Bastiaanse geeft een hoge lob. Bartholomæussen is nu in balbezit. Bartholomæussen geeft een hoge lob. Ziółkowski krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
SCORPION BLACK - Lendas do FUT 3:0

42e minuut.
Daar is Porco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bastiaanse probeert naar een medespeler te passen. Ziółkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziółkowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SCORPION BLACK - Lendas do FUT 4:0

44e minuut.
Dallos probeert naar een medespeler te passen. Ţugulea rent richting de bal. Ţugulea passt de bal met de wreef. Kadović bereikt de bal nog maar net als eerste. Kadović schiet op doel. Tłokiński bokst de bal weg. Ziółkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziółkowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SCORPION BLACK - Lendas do FUT 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SCORPION BLACK 42%, Lendas do FUT 58%.
SCORPION BLACK - Lendas do FUT 5:0

51e minuut.
Kadović rent richting de bal. Ţugulea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţugulea passt de bal in één keer door. Ziółkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziółkowski draait met de bal, schiet en ... Tłokiński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SCORPION BLACK - Lendas do FUT 6:0

60e minuut.
Klungelig pakt Ziółkowski de bal. Ambrozio tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ziółkowski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Alcántara komt het veld opgelopen. Skrzypek komt het veld opgelopen. da Cunha komt het veld opgelopen. Ponteiro komt het veld opgelopen.

68e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Roiz komt het veld opgelopen. Amir komt het veld opgelopen. Remela met de inworp. Ziółkowski probeert de bal met de borst te controleren. Roiz is nu in balbezit. Ziółkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Ziółkowski schiet op doel. Tłokiński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ruivo geeft een lange en hoge pass. Kadović krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
SCORPION BLACK - Lendas do FUT 7:0

72e minuut.
Ţugulea geeft de bal voor. Kadović rent richting de bal. Kadović probeert naar een medespeler te passen. Ţugulea rent richting de bal. Ţugulea draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Pacheco bereikt de bal nog maar net als eerste. Bastiaanse onderschept slim de pass. Bastiaanse probeert naar een medespeler te passen. Ţugulea rent richting de bal. Ţugulea draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ţugulea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţugulea schiet op doel. Tłokiński maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

79e minuut.
Alcántara bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcántara passt de bal in één keer door. Ţugulea rent richting de bal. Ţugulea haalt uit met een fantastische trap. Tłokiński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SCORPION BLACK - Lendas do FUT 8:0

86e minuut.
Bastiaanse bereikt de bal nog maar net als eerste. Bastiaanse geeft een lange en hoge pass. Ziółkowski rent richting de bal. Ziółkowski haalt uit met een fantastische trap. Tłokiński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SCORPION BLACK - Lendas do FUT 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SCORPION BLACK 46%, Lendas do FUT 54%.
SCORPION BLACK - Lendas do FUT 9:0