Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-20 19:21
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: Berry Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 6164
Beránci TJ Kings Rozvadov
Berry Tactiek 001
53% Balbezit 47%
45% Spel op eigen helft 55%
14 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
40.1 gemiddelde waardering 41.3
adequate Schieten average
adequate Passen adequate
average Verdedigen adequate


4e minuut.
Myslbek rent richting de bal. Daar is Myslbek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Myslbek passt de bal zonder na te denken. Galetka bereikt de bal nog maar net als eerste. Galetka geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Beránci - TJ Kings Rozvadov 0:1

8e minuut.
Tyčka is nu in balbezit. Galetka onderschept slim de pass. Galetka probeert naar een medespeler te passen. Stierl is nu in balbezit. Stierl draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Giuliano bereikt de bal nog maar net als eerste. Akdaş onderschept slim de pass. Akdaş geeft een lange en hoge pass. Myslbek controleert de bal met de borst. Myslbek geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Šubr bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Beránci - TJ Kings Rozvadov 0:2

20e minuut.
Hrbek onderschept slim de pass. Necid onderschept slim de pass. Necid passt de bal in één keer door. Čulík is nu in balbezit. Čulík haalt uit met een fantastische trap. Bohdánek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Tyčka verovert de bal door een tackle van achteren. Tyčka speelt de bal door. Daar is Berousek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Galetka bereikt de bal nog maar net als eerste. Galetka schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Lynge probeert wanhopig de bal te grijpen. Stierl bereikt de bal nog maar net als eerste. Stierl schiet op doel. Lynge probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Tufeanu probeert naar een medespeler te passen. Galetka is nu in balbezit. Galetka passt de bal zonder na te denken. Stierl rent richting de bal. Stierl schiet op doel. Paal!

29e minuut.
Sokół is nu in balbezit. Sokół geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Berousek de bal. Stierl bereikt de bal nog maar net als eerste. Stierl draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
do Salqueiro is nu in balbezit. Hrbek verovert de bal door een tackle van achteren. Hrbek geeft een lange en hoge pass. Daar is Myslbek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Myslbek geeft een hoge lob. Lynge bokst de bal weg.

43e minuut.
Giuliano rent richting de bal. Giuliano passt de bal in één keer door. Čulík probeert naar een medespeler te passen. do Salqueiro bereikt de bal nog maar net als eerste. do Salqueiro haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Beránci - TJ Kings Rozvadov 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beránci 51%, TJ Kings Rozvadov 49%.
Beránci - TJ Kings Rozvadov 1:2

47e minuut.
Stanko rent richting de bal. Galetka verovert de bal door een tackle van achteren. Galetka passt de bal zonder na te denken. Šubr bereikt de bal nog maar net als eerste. Šubr draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Durango geeft de bal voor. Štambera kopt de bal weg. Galetka speelt de bal door. Durango bereikt de bal nog maar net als eerste. Durango geeft de bal voor. Bohdánek bokst de bal weg. Na een snelle pass probeert Hrbek de bal onder controle te krijgen. Necid rent richting de bal. Necid haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Bojar met een harde bal richting middenveld. Třebízský kopt de bal weg. Durango probeert de bal met de borst te controleren. Myslbek is nu in balbezit. Myslbek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Giuliano heeft problemen om de bal te vangen. Giuliano geeft de bal voor. Hrbek rent richting de bal. Čulík onderschept slim de pass. Čulík schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Galetka bereikt de bal nog maar net als eerste. Galetka passt de bal met de wreef. Berousek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Stierl bereikt de bal nog maar net als eerste. Stierl schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Durango met een snelle inworp. Necid probeert naar een medespeler te passen. do Salqueiro bereikt de bal nog maar net als eerste. do Salqueiro schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Šubr rent richting de bal. Berousek verovert de bal door een tackle van achteren. Galetka verovert de bal door een tackle van achteren. Galetka schiet op doel. Lynge maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Beránci - TJ Kings Rozvadov 1:3

87e minuut.
Giuliano met een sublieme pass. Bojar rent richting de bal. Bojar geeft een lange en hoge pass. Giuliano heeft problemen om de bal te vangen. Giuliano geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Červ geeft de bal voor. Durango kopt de bal weg. Bojar is nu in balbezit. do Salqueiro verovert de bal door een tackle van achteren. do Salqueiro draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beránci 39%, TJ Kings Rozvadov 61%.
Beránci - TJ Kings Rozvadov 1:3