Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-20 19:28
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: FC Buitenspel Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 1407
Los_Blancos Charlie`s Macaroni`s
4-4-2 aanval Tactiek Fede A La Mierda
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
18 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
11 Buitenspel 2
50.7 gemiddelde waardering 40.2
excellent Schieten good
adequate Passen average
excellent Verdedigen solid


9e minuut.
Daar is Orzeszek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bagiński onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gavorskis. Gavorskis krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Iżmanowski rent richting de bal. Salomon onderschept slim de pass. Salomon probeert naar een medespeler te passen. Grelecki rent richting de bal. Grelecki draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Gmyrek onderschept slim de pass. Geshev bereikt de bal nog maar net als eerste. Geshev passt de bal zonder na te denken. Gmyrek is nu in balbezit. Gmyrek haalt uit met een fantastische trap. Chatelle bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Los_Blancos - Charlie`s Macaroni`s 1:0

32e minuut.
Michelena onderschept slim de pass. Michelena passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Bailescu de bal. Bailescu geeft een lange en hoge pass. Geshev springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Pulikowski heeft problemen om de bal te vangen. Geshev rent richting de bal. Gmyrek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gmyrek draait met de bal, schiet en ... Chatelle probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Los_Blancos - Charlie`s Macaroni`s 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los_Blancos 52%, Charlie`s Macaroni`s 48%.
Los_Blancos - Charlie`s Macaroni`s 2:0

50e minuut.
Kolonko verovert de bal door een tackle van achteren. Kolonko geeft de bal voor. Gmyrek kopt de bal weg. Bailescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bailescu geeft een lange en hoge pass. Chatelle bokst de bal weg. Geshev rent richting de bal. Gmyrek rent richting de bal. Gmyrek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Los_Blancos - Charlie`s Macaroni`s 3:0

51e minuut.
Simoen bereikt de bal nog maar net als eerste. Simoen geeft een lange en hoge pass. Orzeszek kopt de bal weg. Geshev rent richting de bal. Geshev schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Los_Blancos - Charlie`s Macaroni`s 4:0

53e minuut.
Vandenbergh rent richting de bal. Orzeszek verovert de bal door een tackle van achteren. Geshev rent richting de bal. Geshev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Los_Blancos - Charlie`s Macaroni`s 5:0

54e minuut.
Bailescu speelt de bal door. Bøen rent richting de bal. Bøen geeft een hoge lob. Gmyrek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gmyrek schiet op doel. Chatelle kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Geshev is nu in balbezit. Geshev schiet op doel. Chatelle probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Michelena verovert de bal door een tackle van achteren. Michelena speelt de bal door. Geshev rent richting de bal. Geshev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Los_Blancos - Charlie`s Macaroni`s 6:0

75e minuut.
Bagiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagiński geeft de bal voor. Iżmanowski geeft de bal voor. Geshev rent richting de bal. Geshev schiet op doel. Chatelle probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Simoen geeft een lange en hoge pass. Orzeszek is nu in balbezit. Orzeszek geeft de bal voor. Geshev rent richting de bal. Geshev haalt uit met een fantastische trap. Chatelle bokst de bal weg. Gmyrek rent richting de bal. Gmyrek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Los_Blancos - Charlie`s Macaroni`s 7:0

81e minuut.
Raeymaeckers onderschept slim de pass. Raeymaeckers passt de bal zonder na te denken. Pulikowski is nu in balbezit. Gmyrek onderschept slim de pass. Gmyrek schiet op doel. Chatelle verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gmyrek geeft een lange en hoge pass. Geshev springt en kopt de bal. De bal raakt de paal. Chatelle probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Raeymaeckers probeert naar een medespeler te passen. Orzeszek is nu in balbezit. Orzeszek geeft een hoge lob. Gmyrek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gmyrek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Los_Blancos - Charlie`s Macaroni`s 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los_Blancos 33%, Charlie`s Macaroni`s 67%.
Los_Blancos - Charlie`s Macaroni`s 8:0