Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-20 19:43
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Pogoń Lwówek Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 3376
Pogoń Lwówek Zagaje Gdów
10.02.2024 Tactiek moja nowa t
45% Balbezit 55%
76% Spel op eigen helft 24%
1 Doelpogingen 27
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
31.6 gemiddelde waardering 51
matig Schieten formidabel
matig Passen zeer goed
matig Verdedigen solide


2e minuut.
Mlynár bereikt de bal nog maar net als eerste. Mlynár passt de bal met de wreef. Tooming met een sublieme pass. Mikołajczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikołajczuk schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Boca kopt de bal weg. Konno rent richting de bal. Konno probeert naar een medespeler te passen. Tooming rent richting de bal. Tooming geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Lwówek - Zagaje Gdów 0:1

15e minuut.
Klaoudatos met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Martínez Pujalte de bal. Tooming met een sublieme pass. Hirao is nu in balbezit. Hirao draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Klungelig pakt Vlahuţă de bal. Bandarovich rent richting de bal. Bandarovich passt de bal zonder na te denken. Hirao is nu in balbezit. Hirao schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Śmietana bereikt de bal nog maar net als eerste. Boca onderschept slim de pass. Boca geeft een lange en hoge pass. Hirao is nu in balbezit. Hirao haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Syroka onderschept slim de pass. Konno is nu in balbezit. Met opzet legt Syroka zijn tegenspeler op de grond. Syroka krijgt een gele kaart. Konno is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Konno zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Hirao is nu in balbezit. Hirao draait met de bal, schiet en ... Klaoudatos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Tumba probeert naar een medespeler te passen. Tooming rent richting de bal. Tooming passt de bal met de wreef. Mikołajczuk heeft problemen om de bal te vangen. Mikołajczuk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Hirao passt de bal in één keer door. Bandarovich is nu in balbezit. Bandarovich passt de bal in één keer door. Hirao rent richting de bal. Hirao schiet op doel. Klaoudatos bokst de bal weg. Stoica bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Lwówek - Zagaje Gdów 0:2

37e minuut.
Vlahuţă met een sublieme pass. Jędrzejak is nu in balbezit. Atanasijević begaat een overtreding. Atanasijević krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Ciuboată bereikt de bal nog maar net als eerste. Konno verovert de bal door een tackle van achteren. Konno passt de bal zonder na te denken. Mikołajczuk rent richting de bal. Mikołajczuk draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Lwówek - Zagaje Gdów 0:3

42e minuut.
Tooming passt de bal in één keer door. Konno bereikt de bal nog maar net als eerste. Konno geeft een hoge lob. Daar is Hirao, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hirao draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Lwówek - Zagaje Gdów 0:4

43e minuut.
Ramos met een sublieme pass. Śmietana is nu in balbezit. Mikołajczuk verovert de bal door een tackle van achteren. Mikołajczuk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Lwówek - Zagaje Gdów 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pogoń Lwówek 75%, Zagaje Gdów 25%.
Pogoń Lwówek - Zagaje Gdów 0:5

46e minuut.
Kamallı komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Boca probeert naar een medespeler te passen. Syroka is nu in balbezit. Mikołajczuk verovert de bal door een tackle van achteren. Mikołajczuk draait met de bal, schiet en ... Klaoudatos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Lwówek - Zagaje Gdów 0:6

55e minuut.
Syroka kan de bal niet met de borst controleren. Konno is nu in balbezit. Konno speelt de bal door. Mikołajczuk is nu in balbezit. Mikołajczuk draait met de bal, schiet en ... Klaoudatos bokst de bal weg. Mikołajczuk rent richting de bal. Mikołajczuk haalt uit met een fantastische trap. Klaoudatos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Lwówek - Zagaje Gdów 0:7

62e minuut.
Inworp. Masztak komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Boca geeft een hoge lob. Hirao rent richting de bal. Hirao probeert naar een medespeler te passen. Tooming is nu in balbezit. Tooming schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Lwówek - Zagaje Gdów 0:8

67e minuut.
Śmietana bereikt de bal nog maar net als eerste. Boca onderschept slim de pass. Boca passt de bal met de wreef. Konno rent richting de bal. Konno haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Lwówek - Zagaje Gdów 0:9

76e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Konno met de inworp. Tooming rent richting de bal. Mikołajczuk rent richting de bal. Mikołajczuk haalt uit met een fantastische trap. Klaoudatos bokst de bal weg.

78e minuut.
Konno bereikt de bal nog maar net als eerste. Konno met een sublieme pass. Mikołajczuk is nu in balbezit. Mikołajczuk schiet op doel. Klaoudatos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Lwówek - Zagaje Gdów 0:10

80e minuut.
Syroka is nu in balbezit. Syroka geeft een lange en hoge pass. Boca met een sublieme pass. Mikołajczuk is nu in balbezit. Mikołajczuk haalt uit met een fantastische trap. Klaoudatos bokst de bal weg.

86e minuut.
Mlynár verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Śmietana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boca geeft een hoge lob. Mikołajczuk is nu in balbezit. Mikołajczuk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Vlahuţă speelt de bal door. Jędrzejak bereikt de bal nog maar net als eerste. Jędrzejak passt de bal zonder na te denken. Hirao bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirao haalt uit met een fantastische trap. Klaoudatos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pogoń Lwówek 76%, Zagaje Gdów 24%.
Pogoń Lwówek - Zagaje Gdów 0:10