Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Weymouth Thistle Liverpool Titans United
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
46% Spel op eigen helft 54%
11 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 19.5
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Baker passt de bal zonder na te denken. Johnson bereikt de bal nog maar net als eerste. Daniels onderschept slim de pass. Jansen rent richting de bal. Jansen draait met de bal, schiet en ... Kitson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Gordon rent richting de bal. Darby bereikt de bal nog maar net als eerste. Woodgate rent richting de bal. Darby onderschept slim de pass. Darby haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Weymouth Thistle - Liverpool Titans United 1:0

21e minuut.
Cantоna met een snelle inworp. Mann bereikt de bal nog maar net als eerste. Mann geeft de bal voor. Johnson bereikt de bal nog maar net als eerste. Johnson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Stringer rent richting de bal. Stringer probeert naar een medespeler te passen. Daniels is nu in balbezit. Jansen bereikt de bal nog maar net als eerste. Jansen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Woodgate speelt de bal door. Cottee bereikt de bal nog maar net als eerste. Cottee met een sublieme pass. Daniels rent richting de bal. Daniels haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Weymouth Thistle - Liverpool Titans United 1:1

45e minuut.
Baker raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Stockdale komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Weymouth Thistle 42%, Liverpool Titans United 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Weymouth Thistle - Liverpool Titans United 1:1

48e minuut.
Grealish is nu in balbezit. Grealish speelt de bal door. Gordon probeert naar een medespeler te passen. Daniels is nu in balbezit. Daniels schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Daniels rent richting de bal. Daniels passt de bal met de wreef. Adingra rent richting de bal. Jansen onderschept slim de pass. Jansen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Primus passt de bal in één keer door. Johnson is nu in balbezit. Jansen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jansen krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Johnson is nu in balbezit. Gordon speelt de bal door. Jansen rent richting de bal. Daniels heeft problemen om de bal te vangen. Daniels schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Weymouth Thistle - Liverpool Titans United 1:2

77e minuut.
Primus passt de bal met de wreef. Stringer is nu in balbezit. Stringer speelt de bal door. Daniels bereikt de bal nog maar net als eerste. Daniels draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Weymouth Thistle 51%, Liverpool Titans United 49%.
Weymouth Thistle - Liverpool Titans United 1:2