Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Havant Hall Ari FC
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
60% Spel op eigen helft 40%
7 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 20.3
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


16e minuut.
Knight verovert de bal door een tackle van achteren. Knight geeft de bal voor. Klungelig pakt Straw de bal. Edge verovert de bal door een tackle van achteren. Edge schiet op doel. Russell verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Havant Hall - Ari FC 0:1

18e minuut.
Knight is nu in balbezit. Dewsbury-Hall onderschept slim de pass. Dewsbury-Hall met een sublieme pass. Ferguson is nu in balbezit. Ferguson draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gazza Lineker met een sublieme pass. Preston kopt de bal weg. Straw probeert de bal met de borst te controleren. Rogan onderschept slim de pass. Rogan passt de bal in één keer door. Russell probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Alan Shearer is nu in balbezit. Earthy verovert de bal door een tackle van achteren. Earthy probeert naar een medespeler te passen. Edge bereikt de bal nog maar net als eerste. Edge draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Havant Hall - Ari FC 0:2

41e minuut.
Carling bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogan bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Carling. Carling krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Havant Hall 69%, Ari FC 31%.
Havant Hall - Ari FC 0:2

53e minuut.
Straw rent richting de bal. Carling rent richting de bal. Edge onderschept slim de pass. Rogan is nu in balbezit. Rogan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Havant Hall - Ari FC 0:3

57e minuut.
Hughеs speelt de bal door. Carling bereikt de bal nog maar net als eerste. Knight verovert de bal door een tackle van achteren. Rogan bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Inworp. Earthy zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hoddle geeft een hoge lob. Edge rent richting de bal. Edge schiet op doel. Russell kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Lyle bereikt de bal nog maar net als eerste. Lyle geeft een hoge lob. McConnell bereikt de bal nog maar net als eerste. Dewsbury-Hall bereikt de bal nog maar net als eerste. Dewsbury-Hall draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Havant Hall 51%, Ari FC 49%.
Havant Hall - Ari FC 0:3