Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Civil Langley RN Ultras
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.5 gemiddelde waardering 19.5
weak Schieten weak
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen hopeless


2e minuut.
Daar is Gibbs-White, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lennon is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gibbs-White. Gibbs-White krijgt een gele kaart.

3e minuut.
Shaw met een sublieme pass. Durbin geeft de bal voor. Hill kopt de bal weg. Gibbs-White is nu in balbezit. Gibbs-White haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Durbin speelt de bal door. Inworp. Sidwell zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Robertson rent richting de bal. Robertson schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
McVeigh is nu in balbezit. Hill verovert de bal door een tackle van achteren. Hill met een sublieme pass. Gibbs-White bereikt de bal nog maar net als eerste. Gibbs-White haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Civil Langley - RN Ultras 0:1

45e minuut.
Hill is nu in balbezit. Neville bereikt de bal nog maar net als eerste. Neville passt de bal zonder na te denken. Sidwell is nu in balbezit. Sidwell geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Civil Langley 59%, RN Ultras 41%.
Civil Langley - RN Ultras 0:1

53e minuut.
Neville heeft problemen om de bal te vangen. Hill is nu in balbezit. Hill passt de bal zonder na te denken. Gibbs-White is nu in balbezit. Gibbs-White schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Shaw geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sutton met een snelle inworp. Sidwell geeft een lange en hoge pass. Robertson kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Hill geeft de bal voor. Sidwell speelt de bal door. Shaw probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ward-Prowse rent richting de bal. Ward-Prowse schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Civil Langley - RN Ultras 1:1

72e minuut.
Hill probeert naar een medespeler te passen. Jones-Taylor bereikt de bal nog maar net als eerste. Gladwin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jones-Taylor wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

74e minuut.
Neville geeft een hoge lob. Gladwin kopt de bal weg. Robertson heeft problemen om de bal te vangen. Hill is nu in balbezit. Hill haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Kemp met een harde bal richting middenveld. Inworp. Neville zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Neal kan de bal niet met de borst controleren. Neal geeft de bal voor. Kemp probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Young met een snelle inworp. Neville bereikt de bal nog maar net als eerste. Sutton tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sutton krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Civil Langley 50%, RN Ultras 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Civil Langley - RN Ultras 1:1