Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kettering Park Northfleet Moors
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 18
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
average Verdedigen poor


2e minuut.
Roonеy kopt de bal weg. Joshua probeert de bal aan de voet te houden. Cheung bereikt de bal nog maar net als eerste. Joshua onderschept slim de pass. Joshua schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Thorpe geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Milligan met een snelle inworp. Daar is Costello, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Costello geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Joshua speelt de bal door. Paterson rent richting de bal. Bale begaat een overtreding. Paterson raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Russo met een snel genomen vrije trap. Best Law springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Joshua rent richting de bal. Joshua haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kettering Park - Northfleet Moors 0:1

31e minuut.
Thorpe onderschept slim de pass. Costello is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Thorpe. Costello wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Costello kan niet meer verder spelen. Beckһam komt het veld opgelopen.

42e minuut.
Bale passt de bal met de wreef. Berger rent richting de bal. Berger schiet op doel. Milligan rent richting de bal. Milligan geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kettering Park 49%, Northfleet Moors 51%.
Kettering Park - Northfleet Moors 0:1

77e minuut.
Cheung speelt de bal door. Russo is nu in balbezit. McAllister verovert de bal door een tackle van achteren. Beckһam rent richting de bal. Beckһam schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Russo speelt de bal door. Baldwin is nu in balbezit. Berger onderschept slim de pass. Beckһam bereikt de bal nog maar net als eerste. Beckһam haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Lennon trapt de bal weg van het doel. Roonеy kopt de bal weg. Klungelig pakt Noble de bal. Joshua rent richting de bal. Joshua haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kettering Park 50%, Northfleet Moors 50%.
Kettering Park - Northfleet Moors 0:1