Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Locomotive Dynamos Folkestone Service
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
42% Spel op eigen helft 58%
17 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 18.3
slecht Schieten slecht
matig Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Montgomery zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wooley rent richting de bal. Wooley geeft een hoge lob. Wark is nu in balbezit. Wark draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Healy geeft een hoge lob. Wooley is nu in balbezit. Ifill bereikt de bal nog maar net als eerste. Wooley rent richting de bal. Wooley haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Lampard met een harde bal richting middenveld. Montgomery rent richting de bal. Carling maakt een afschuwelijke overtreding. Montgomery wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Montgomery kan niet meer verder spelen. Withe komt het veld opgelopen.

15e minuut.
Reed passt de bal zonder na te denken. Healy is nu in balbezit. Lewis-Potter begaat een overtreding. Healy is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Reed zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Lampard probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Longstaff verovert de bal door een tackle van achteren. Wooley bereikt de bal nog maar net als eerste. Longstaff begaat een overtreding. Longstaff krijgt een gele kaart. Wooley raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Wooley kan niet meer verder spelen. Darby komt het veld opgelopen. Reed komt bij de bal en schiet. Lampard probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Ifill is nu in balbezit. Reed is nu in balbezit. Ifill maakt een afschuwelijke overtreding. Ifill krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Reed verovert de bal door een tackle van achteren. Durbin rent richting de bal. Reed onderschept slim de pass. Darby rent richting de bal. Darby haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Xenos is nu in balbezit. Hancock rent richting de bal. Xenos is nu in balbezit. Hancock onderschept slim de pass. Hancock geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Locomotive Dynamos 41%, Folkestone Service 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Locomotive Dynamos - Folkestone Service 0:0

47e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wark met de inworp. Darby bereikt de bal nog maar net als eerste. Darby passt de bal met de wreef. Trevitt geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Xenos geeft de bal voor. Longstaff probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Darby bereikt de bal nog maar net als eerste. Darby haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Hancock onderschept slim de pass. Trevitt rent richting de bal. Trevitt geeft een lange en hoge pass. Healy is nu in balbezit. Healy draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Longstaff trapt de bal weg van het doel. Trevitt kopt de bal weg. Lewis-Potter probeert de bal aan de voet te houden. Healy bereikt de bal nog maar net als eerste. Healy draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Singh rent richting de bal. Singh passt de bal zonder na te denken. Mavididi is nu in balbezit. Edge is nu in balbezit. Edge haalt uit met een fantastische trap. Smart bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Locomotive Dynamos 42%, Folkestone Service 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Locomotive Dynamos - Folkestone Service 0:0