Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Locomotive Dynamos Colliers wood
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 19.4
poor Schieten unsatisfactory
average Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


5e minuut.
Wark is nu in balbezit. Wark passt de bal in één keer door. Trevitt probeert naar een medespeler te passen. Healy is nu in balbezit. Healy schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Rowe verovert de bal door een tackle van achteren. Rowe probeert naar een medespeler te passen. Xenos bereikt de bal nog maar net als eerste. Hodge onderschept slim de pass. Hodge geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Ginola geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Montgomery zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wooley rent richting de bal. Wooley haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Jenas is nu in balbezit. Jenas met een sublieme pass. Potter bereikt de bal nog maar net als eerste. Waghorn verovert de bal door een tackle van achteren. Waghorn schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Jenas kan de bal niet met de borst controleren. Jenas geeft een lange en hoge pass. Xenos probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rowe rent richting de bal. Rowe schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Locomotive Dynamos 66%, Colliers wood 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Locomotive Dynamos - Colliers wood 0:0

50e minuut.
Montgomery met de inworp. Montgomery geeft een hoge lob. Healy bereikt de bal nog maar net als eerste. Healy haalt uit met een fantastische trap. Small heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Klungelig pakt Trevitt de bal. Collymоre bereikt de bal nog maar net als eerste. Waghorn rent richting de bal. Collymоre bereikt de bal nog maar net als eerste. Collymоre schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Locomotive Dynamos - Colliers wood 0:1

55e minuut.
Rowe rent richting de bal. Rowe geeft een lange en hoge pass. Montgomery heeft problemen om de bal te vangen. Jenas bereikt de bal nog maar net als eerste. Jenas geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Daar is Esse, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wark onderschept slim de pass. Wark speelt de bal door. Healy bereikt de bal nog maar net als eerste. Healy haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Spencer probeert naar een medespeler te passen. Waghorn bereikt de bal nog maar net als eerste. Collymоre is nu in balbezit. Collymоre draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Locomotive Dynamos 45%, Colliers wood 55%.
Locomotive Dynamos - Colliers wood 0:1