Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC ANTRIM Farsley North
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
40% Spel op eigen helft 60%
14 Doelpogingen 9
5 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.4 gemiddelde waardering 18.9
adequate Schieten poor
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen hopeless


7e minuut.
Goods controleert de bal met de borst. Vickers rent richting de bal. Meadows onderschept slim de pass. Meadows schiet op doel. Gazza Lineker maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ANTRIM - Farsley North 1:0

12e minuut.
Turpin probeert de bal met de borst te controleren. Turpin speelt de bal door. Goods rent richting de bal. Meadows is nu in balbezit. Meadows draait met de bal, schiet en ... Gazza Lineker kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Holt probeert naar een medespeler te passen. Sheridan is nu in balbezit. Daniels begaat een overtreding. Daniels krijgt een gele kaart. Sheridan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rooney zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Wanchope de bal. Sheridan onderschept slim de pass. Sheridan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Daniels geeft een hoge lob. Sheridan probeert de bal aan de voet te houden. Jarvis bereikt de bal nog maar net als eerste. Goods onderschept slim de pass. Goods haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ANTRIM - Farsley North 2:0

29e minuut.
Vickers bereikt de bal nog maar net als eerste. Turpin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vickers raakt geblesseerd tijdens het duel. Vickers met een snel genomen vrije trap. Wanchope probeert de bal met de borst te controleren. Sheridan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sheridan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Sheridan kopt de bal weg. Klungelig pakt McManaman de bal. Brits rent richting de bal. McManaman verovert de bal door een tackle van achteren. McManaman draait met de bal, schiet en ... Gould bokst de bal weg.

40e minuut.
Daar is Vickers, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Meadows verovert de bal door een tackle van achteren. Underhill is nu in balbezit. Meadows verovert de bal door een tackle van achteren. Meadows schiet op doel. Gazza Lineker verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ANTRIM - Farsley North 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC ANTRIM 40%, Farsley North 60%.
FC ANTRIM - Farsley North 3:0

49e minuut.
Rooney met de inworp. Sheridan rent richting de bal. Meadows begaat een overtreding. Meadows krijgt een gele kaart. Sheridan raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Sheridan kan niet meer verder spelen. Joshua komt het veld opgelopen.

51e minuut.
McManaman is nu in balbezit. Turpin geeft een hoge lob. Jarvis rent richting de bal. Goods onderschept slim de pass. Goods schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ANTRIM - Farsley North 4:0

53e minuut.
Meadows verovert de bal door een tackle van achteren. Meadows passt de bal met de wreef. Goods rent richting de bal. Goods draait met de bal, schiet en ... Gazza Lineker werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ANTRIM - Farsley North 5:0

55e minuut.
Gabriel rent richting de bal. Holt verovert de bal door een tackle van achteren. Holt geeft een hoge lob. Goods is nu in balbezit. Goods draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

77e minuut.
Gould met een harde bal richting middenveld. Gabriel rent richting de bal. Gabriel passt de bal in één keer door. McManaman rent richting de bal. McManaman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC ANTRIM - Farsley North 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC ANTRIM 40%, Farsley North 60%.
FC ANTRIM - Farsley North 5:1