Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Civil Collieries Shaw Lane Rangers
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
12 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21 gemiddelde waardering 19.6
weak Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Cole passt de bal zonder na te denken. Waddle heeft problemen om de bal te vangen. Waddle probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Emerson de bal. Emerson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Civil Collieries - Shaw Lane Rangers 0:1

5e minuut.
Cole is nu in balbezit. Mavididi onderschept slim de pass. Mavididi passt de bal in één keer door. Baldwin bereikt de bal nog maar net als eerste. Baldwin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Yang trapt de bal weg van het doel. Waddle kopt de bal weg. WaIker bereikt de bal nog maar net als eerste. Waddle rent richting de bal. Waddle haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Parlour kopt de bal weg. Daar is Farrell, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Parlour is nu in balbezit. Emerson verovert de bal door een tackle van achteren. Emerson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Cole geeft een lange en hoge pass. Inworp. Clough zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mavididi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mavididi geeft de bal voor. Jacobs kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal. Baldwin rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Civil Collieries - Shaw Lane Rangers 1:1

38e minuut.
Farrell geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wooley met een snelle inworp. Waddle bereikt de bal nog maar net als eerste. Waddle draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Civil Collieries 55%, Shaw Lane Rangers 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Civil Collieries - Shaw Lane Rangers 1:1

59e minuut.
Murphy speelt de bal door. Haynes is nu in balbezit. Chris Waddle is nu in balbezit. Haynes onderschept slim de pass. Haynes geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Mavididi passt de bal zonder na te denken. Haynes geeft een lange en hoge pass. Brazil probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Baldwin is nu in balbezit. Baldwin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Mavididi onderschept slim de pass. Mavididi passt de bal in één keer door. Baldwin rent richting de bal. Baldwin draait met de bal, schiet en ... Jacobs werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Civil Collieries - Shaw Lane Rangers 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Civil Collieries 39%, Shaw Lane Rangers 61%.
Civil Collieries - Shaw Lane Rangers 2:1