Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ealing Borough Fc Zlatan
433 Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
33% Spel op eigen helft 67%
13 Doelpogingen 6
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.8 gemiddelde waardering 32.8
goed Schieten redelijk
redelijk Passen zwak
redelijk Verdedigen matig


1e minuut.
Wnęczak met een sublieme pass. Wright is nu in balbezit. Wright speelt de bal door. Postoacă is nu in balbezit. Postoacă haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Postoacă speelt de bal door. Wright rent richting de bal. Wright passt de bal zonder na te denken. Giermek rent richting de bal. Giermek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Twierkowski passt de bal zonder na te denken. Garbutt bereikt de bal nog maar net als eerste. Garbutt passt de bal in één keer door. Postoacă bereikt de bal nog maar net als eerste. Postoacă draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Jahoda met een sublieme pass. Grealish bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţonea rent richting de bal. Ţonea schiet op doel. Kamara maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ealing Borough - Fc Zlatan 0:1

16e minuut.
Twierkowski probeert naar een medespeler te passen. Čavor met een sublieme pass. Sidwell rent richting de bal. Wright onderschept slim de pass. Wright schiet op doel. Walton probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Jahoda is nu in balbezit. Jahoda passt de bal zonder na te denken. Ţonea is nu in balbezit. Ţonea draait met de bal, schiet en ... Kamara maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ealing Borough - Fc Zlatan 0:2

31e minuut.
Whelan heeft problemen om de bal te vangen. Garbutt is nu in balbezit. Garbutt probeert naar een medespeler te passen. Giermek rent richting de bal. Giermek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Perez heeft problemen om de bal te vangen. Ferguson rent richting de bal. Ferguson met een sublieme pass. Ţonea rent richting de bal. Ţonea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ealing Borough - Fc Zlatan 0:3

39e minuut.
Grealish speelt de bal door. Ţonea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţonea probeert naar een medespeler te passen. Ferguson rent richting de bal. Ferguson haalt uit met een fantastische trap. Paal! Kamara verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ealing Borough - Fc Zlatan 0:4

40e minuut.
Wnęczak met een sublieme pass. Ciauşoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Whelan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Whelan krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ealing Borough 35%, Fc Zlatan 65%.
Ealing Borough - Fc Zlatan 0:4

49e minuut.
Sidwell verovert de bal door een tackle van achteren. Twierkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Twierkowski met een sublieme pass. Postoacă rent richting de bal. Postoacă haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

68e minuut.
Maurer geeft een hoge lob. Ţonea rent richting de bal. Pampel bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţonea verovert de bal door een tackle van achteren. Ţonea haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Čavor is nu in balbezit. Sidwell rent richting de bal. Čavor onderschept slim de pass. Čavor speelt de bal door. Giermek geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Perez rent richting de bal. Perez met een sublieme pass. Twierkowski speelt de bal door. Postoacă heeft problemen om de bal te vangen. Postoacă schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Perez met een snelle inworp. Wright geeft een lange en hoge pass. Maurer verovert de bal door een tackle van achteren. Giermek rent richting de bal. Giermek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ealing Borough - Fc Zlatan 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ealing Borough 31%, Fc Zlatan 69%.
Ealing Borough - Fc Zlatan 1:4