Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chesham Railwaymen Fc Zlatan
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
64% Spel op eigen helft 36%
2 Doelpogingen 19
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18 gemiddelde waardering 29.1
weak Schieten average
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Grealish passt de bal zonder na te denken. Sansom is nu in balbezit. Sansom passt de bal met de wreef. Grealish is nu in balbezit. Grealish haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dodd zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rudd speelt de bal door. Shearer rent richting de bal. Shearer haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Daar is Richards, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grealish is nu in balbezit. Grealish met een sublieme pass. Deberny bereikt de bal nog maar net als eerste. Deberny draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Tremble kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Michael rent richting de bal. Michael geeft een lange en hoge pass. Dodd bereikt de bal nog maar net als eerste. Deberny onderschept slim de pass. Deberny haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Jahoda met een snelle inworp. Whelan is nu in balbezit. Whelan geeft een hoge lob. Deberny krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ferguson met de inworp. Richards rent richting de bal. Grealish verovert de bal door een tackle van achteren. Grealish haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Tremble met een harde bal richting middenveld. Michael kopt de bal weg. Daar is Deberny, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grealish bereikt de bal nog maar net als eerste. Grealish haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Dyer kopt de bal weg. Grealish bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rudd. Rudd krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Richards bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferguson verovert de bal door een tackle van achteren. Ferguson probeert naar een medespeler te passen. Grealish heeft problemen om de bal te vangen. Grealish draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chesham Railwaymen 76%, Fc Zlatan 24%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Chesham Railwaymen - Fc Zlatan 0:0

48e minuut.
Grealish bereikt de bal nog maar net als eerste. Deberny bereikt de bal nog maar net als eerste. Grealish rent richting de bal. Deberny rent richting de bal. Deberny haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Ian Wright verovert de bal door een tackle van achteren. Ian Wright passt de bal zonder na te denken. Whelan probeert naar een medespeler te passen. Deberny rent richting de bal. Deberny schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Tremble trapt de bal weg van het doel. Jahoda kopt de bal weg. Grealish rent richting de bal. Grealish haalt uit met een fantastische trap. Tremble probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Chesham Railwaymen - Fc Zlatan 0:1

67e minuut.
Richards is nu in balbezit. Grealish verovert de bal door een tackle van achteren. Grealish geeft de bal voor. Deberny krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Ian Wright geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dodd met een snelle inworp. Sansom is nu in balbezit. Sansom geeft een lange en hoge pass. Walton bokst de bal weg.

82e minuut.
Richards is nu in balbezit. Grealish onderschept slim de pass. Grealish probeert naar een medespeler te passen. Daar is Deberny, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Deberny schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chesham Railwaymen 52%, Fc Zlatan 48%.
Chesham Railwaymen - Fc Zlatan 0:1