Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cozy Beavers Zach
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
40% Spel op eigen helft 60%
18 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 18.3
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


19e minuut.
Goddard passt de bal in één keer door. Black is nu in balbezit. Batty begaat een overtreding. Batty krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Preston bereikt de bal nog maar net als eerste. Preston speelt de bal door. Mackenzie rent richting de bal. Claridge rent richting de bal. Claridge draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Redknapp trapt de bal weg van het doel. Li kopt de bal weg. Barry probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Claridge is nu in balbezit. Claridge haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cozy Beavers - Zach 1:0

24e minuut.
Anderson heeft problemen om de bal te vangen. Mullen is nu in balbezit. Mullen passt de bal zonder na te denken. Li is nu in balbezit. Li haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cozy Beavers 45%, Zach 55%.
Cozy Beavers - Zach 1:0

47e minuut.
Jewell bereikt de bal nog maar net als eerste. Dicks verovert de bal door een tackle van achteren. Dicks probeert naar een medespeler te passen. Mackenzie is nu in balbezit. Mackenzie haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Cozy Beavers - Zach 2:0

53e minuut.
Mackenzie rent richting de bal. Claridge rent richting de bal. Barry maakt een afschuwelijke overtreding. Barry krijgt een gele kaart. Claridge is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Claridge wilt de vrije trap nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Hirst rent richting de bal. Hirst geeft de bal voor. Preston kopt de bal weg. Klungelig pakt Mackenzie de bal. Mackenzie haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Dicks bereikt de bal nog maar net als eerste. Dicks speelt de bal door. Mackenzie is nu in balbezit. Claridge rent richting de bal. Claridge haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cozy Beavers - Zach 3:0

61e minuut.
Dicks verovert de bal door een tackle van achteren. Claridge is nu in balbezit. Claridge passt de bal zonder na te denken. Mackenzie bereikt de bal nog maar net als eerste. Mackenzie haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

69e minuut.
Anderson onderschept slim de pass. Claridge bereikt de bal nog maar net als eerste. Claridge passt de bal in één keer door. Mackenzie is nu in balbezit. Mackenzie schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cozy Beavers - Zach 4:0

71e minuut.
Cohen geeft een lange en hoge pass. Inworp. Jewell met een snelle inworp. Mullen rent richting de bal. Mullen geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cozy Beavers 34%, Zach 66%.
Cozy Beavers - Zach 4:0