Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hallam City Chesham Railwaymen
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
56% Spel op eigen helft 44%
8 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 18.1
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Cantоna is nu in balbezit. Collier rent richting de bal. Cantоna verovert de bal door een tackle van achteren. Cantоna schiet op doel. Tremble werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
Amass geeft de bal voor. Daar is Rudd, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duff is nu in balbezit. Dyer bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hallam City - Chesham Railwaymen 0:1

23e minuut.
Collier met een sublieme pass. Sansom rent richting de bal. Sansom speelt de bal door. Shearer bereikt de bal nog maar net als eerste. Shearer haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Rigg bereikt de bal nog maar net als eerste. Rigg geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt O`Sullivan de bal. Shearer bereikt de bal nog maar net als eerste. Shearer draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hallam City - Chesham Railwaymen 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hallam City 60%, Chesham Railwaymen 40%.
Hallam City - Chesham Railwaymen 0:2

65e minuut.
Goodwin met een sublieme pass. Wark bereikt de bal nog maar net als eerste. Wark geeft de bal voor. Shearer is nu in balbezit. Shearer schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Klungelig pakt Payet de bal. Duff bereikt de bal nog maar net als eerste. Duff passt de bal met de wreef. Musiala rent richting de bal. Musiala schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hallam City 52%, Chesham Railwaymen 48%.
Hallam City - Chesham Railwaymen 0:2