Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bernardo United Ealing Borough
442 Tactiek 433
45% Balbezit 55%
61% Spel op eigen helft 39%
3 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 2
19.1 gemiddelde waardering 30.5
poor Schieten good
poor Passen weak
poor Verdedigen weak


4e minuut.
Devonshire raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Lescott komt het veld opgelopen.

8e minuut.
Twierkowski passt de bal in één keer door. Daar is Wright, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Golding bereikt de bal nog maar net als eerste. Wright verovert de bal door een tackle van achteren. Wright haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Bernardo United - Ealing Borough 0:1

15e minuut.
Klungelig pakt Ciauşoiu de bal. Wright is nu in balbezit. Wright geeft een lange en hoge pass. Postoacă rent richting de bal. Postoacă haalt uit met een fantastische trap. Lampard probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Perch geeft de bal voor. Inworp. Giermek met een snelle inworp. Ciauşoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciauşoiu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Wright rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Lescott zal de hoekschop nemen. Postoacă bereikt de bal nog maar net als eerste. Postoacă draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Doeltrap. Harvey met een harde bal richting middenveld. Giermek kopt de bal weg. Postoacă rent richting de bal. Postoacă draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Giermek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Weaver bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Giermek. Giermek krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Hirst bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirst passt de bal met de wreef. Waghorn probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Emery is nu in balbezit. Emery haalt uit met een fantastische trap. Kamara bokst de bal weg.

36e minuut.
Ciauşoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Ciauşoiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciauşoiu geeft een hoge lob. Wright bereikt de bal nog maar net als eerste. Wright haalt uit met een fantastische trap. Lampard verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Klungelig pakt Rogan de bal. Emery bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Waghorn. Waghorn krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Perch rent richting de bal. Postoacă verovert de bal door een tackle van achteren. Postoacă haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Harvey de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bernardo United - Ealing Borough 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bernardo United 67%, Ealing Borough 33%.
Bernardo United - Ealing Borough 0:2

49e minuut.
Wright bereikt de bal nog maar net als eerste. Wright geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Twierkowski de bal onder controle te krijgen. Postoacă is nu in balbezit. Postoacă haalt uit met een fantastische trap. Lampard probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Rogan passt de bal met de wreef. Waghorn bereikt de bal nog maar net als eerste. Waghorn geeft een lange en hoge pass. Postoacă rent richting de bal. Postoacă haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Doeltrap. Wanchope komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Twierkowski rent richting de bal. Emery verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Waghorn. Waghorn krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

87e minuut.
Holt rent richting de bal. Tavernier verovert de bal door een tackle van achteren. Tavernier probeert naar een medespeler te passen. Ciauşoiu rent richting de bal. Ciauşoiu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bernardo United - Ealing Borough 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bernardo United 54%, Ealing Borough 46%.
Bernardo United - Ealing Borough 0:3