Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stourbridge Cobblers Folkestone Castle
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 10
5 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 17.2
unsatisfactory Schieten hopeless
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Klungelig pakt Bernard de bal. Ginola bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Ginola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ginola draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Claridge verovert de bal door een tackle van achteren. Claridge probeert naar een medespeler te passen. Lambert probeert naar een medespeler te passen. Goddard bereikt de bal nog maar net als eerste. Goddard haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Stourbridge Cobblers - Folkestone Castle 0:1

9e minuut.
Lombardo passt de bal in één keer door. Bentley bereikt de bal nog maar net als eerste. Way rent richting de bal. Way draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Lombardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bull verovert de bal door een tackle van achteren. Bull passt de bal met de wreef. Ginola rent richting de bal. Ginola schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Doyle passt de bal zonder na te denken. Claridge bereikt de bal nog maar net als eerste. Claridge passt de bal met de wreef. Lombardo rent richting de bal. Lombardo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Daar is Harrison, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kaur is nu in balbezit. Harrison begaat een overtreding. Kaur raakt geblesseerd tijdens het duel. Knowles zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Smitһ met een snelle inworp. Knowles met een sublieme pass. Way rent richting de bal. Way draait met de bal, schiet en ... Ginola probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Lambert rent richting de bal. Lambert geeft de bal voor. Curtis rent richting de bal. Goddard onderschept slim de pass. Goddard schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stourbridge Cobblers - Folkestone Castle 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stourbridge Cobblers 60%, Folkestone Castle 40%.
Stourbridge Cobblers - Folkestone Castle 0:2

49e minuut.
Claridge met de inworp. Daar is Lambert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Griffiths begaat een overtreding. Griffiths krijgt een gele kaart. Lambert is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lambert met een snel genomen vrije trap. Paal! Goodwin maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Shaw heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Goddard is nu in balbezit. Bull onderschept slim de pass. Goddard verovert de bal door een tackle van achteren. Lombardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lombardo draait met de bal, schiet en ... Goodwin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Lambert zal de hoekschop nemen. Lombardo heeft problemen om de bal te vangen. Goddard rent richting de bal. Goddard draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Lombardo kopt de bal weg. Bull rent richting de bal. Goddard onderschept slim de pass. Lombardo is nu in balbezit. Lombardo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Stourbridge Cobblers - Folkestone Castle 0:3

78e minuut.
Ginola raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Metcalfe komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stourbridge Cobblers 52%, Folkestone Castle 48%.
Stourbridge Cobblers - Folkestone Castle 0:3