Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stalybridge Rovers Hashtag of Wight
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
30% Spel op eigen helft 70%
14 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.3 gemiddelde waardering 20.1
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Worrall is nu in balbezit. Worrall geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Watson met een snelle inworp. Kinsella geeft een lange en hoge pass. Paal!

8e minuut.
Kinsella passt de bal met de wreef. Nethercott is nu in balbezit. Silk verovert de bal door een tackle van achteren. Silk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Stalybridge Rovers - Hashtag of Wight 1:0

12e minuut.
Silk is nu in balbezit. Defoe bereikt de bal nog maar net als eerste. Silk onderschept slim de pass. Silk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stalybridge Rovers - Hashtag of Wight 2:0

21e minuut.
Daar is Miley, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cripps is nu in balbezit. Miley onderschept slim de pass. Miley schiet op doel. Wheeler werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stalybridge Rovers - Hashtag of Wight 2:1

25e minuut.
Defoe rent richting de bal. Defoe probeert naar een medespeler te passen. Nethercott rent richting de bal. Silk verovert de bal door een tackle van achteren. Silk haalt uit met een fantastische trap. Bourne probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Bruyne geeft de bal voor. Richards bereikt de bal nog maar net als eerste. Richards passt de bal met de wreef. Miley is nu in balbezit. Miley haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Plummer bereikt de bal nog maar net als eerste. Plummer passt de bal zonder na te denken. Sansom speelt de bal door. Silk is nu in balbezit. Silk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Stalybridge Rovers - Hashtag of Wight 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stalybridge Rovers 46%, Hashtag of Wight 54%.
Stalybridge Rovers - Hashtag of Wight 3:1

48e minuut.
Defoe passt de bal zonder na te denken. Silk is nu in balbezit. Brown bereikt de bal nog maar net als eerste. Silk onderschept slim de pass. Silk haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Watson met een sublieme pass. Silk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kinsella rent richting de bal. Kinsella schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stalybridge Rovers - Hashtag of Wight 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stalybridge Rovers 15%, Hashtag of Wight 85%.
Stalybridge Rovers - Hashtag of Wight 4:1