Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ninja United PhelleDkilla United
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.9 gemiddelde waardering 20.1
average Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


18e minuut.
Edusei geeft de bal voor. Ekwueme bereikt de bal nog maar net als eerste. Igweonu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ekwueme is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Edusei neemt de penalty, wat een uithaal! De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Daar is Eboh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. John bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojigwe schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ojigwe is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

22e minuut.
Okechukwu geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kaku de bal. Edusei speelt de bal door. Eviparker heeft problemen om de bal te vangen. Eviparker haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Igweonu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. West geeft een hoge lob. Daar is Okeke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. John bereikt de bal nog maar net als eerste. John draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Olugbodi is nu in balbezit. Olugbodi passt de bal in één keer door. Eboh bereikt de bal nog maar net als eerste. John onderschept slim de pass. John schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ninja United 47%, PhelleDkilla United 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ninja United - PhelleDkilla United 0:0

49e minuut.
Ugbade heeft problemen om de bal te vangen. Edusei rent richting de bal. Edusei passt de bal met de wreef. Eviparker is nu in balbezit. Eviparker haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Kaku bereikt de bal nog maar net als eerste. Eviparker bereikt de bal nog maar net als eerste. Edusei bereikt de bal nog maar net als eerste. Eviparker bereikt de bal nog maar net als eerste. Eviparker schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Ugbade bereikt de bal nog maar net als eerste. Adeshina onderschept slim de pass. Adeshina met een sublieme pass. Eviparker is nu in balbezit. Eviparker haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

60e minuut.
Okala probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kaku, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kaku speelt de bal door. John bereikt de bal nog maar net als eerste. John haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Eboh kopt de bal weg. Kaku probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Okechukwu de bal. John rent richting de bal. John draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
West met een snelle inworp. Mohammed bereikt de bal nog maar net als eerste. Mohammed speelt de bal door. Ugbade bereikt de bal nog maar net als eerste. Ugbade geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ninja United 55%, PhelleDkilla United 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ninja United - PhelleDkilla United 0:0