Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sporting X68 Chikys FC
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
11 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 20.4
average Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen weak


13e minuut.
Cumare passt de bal zonder na te denken. Piñate rent richting de bal. Piñate geeft een lange en hoge pass. Elie is nu in balbezit. Elie draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting X68 - Chikys FC 1:0

16e minuut.
Filomeno bereikt de bal nog maar net als eerste. Serra verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Morles. Morles krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Daar is Serra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barreto bereikt de bal nog maar net als eerste. Serra bereikt de bal nog maar net als eerste. Barreto verovert de bal door een tackle van achteren. Barreto haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Roldán verovert de bal door een tackle van achteren. Roldán geeft een lange en hoge pass. Daar is Scarpeccio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Elie bereikt de bal nog maar net als eerste. Elie haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting X68 - Chikys FC 2:0

36e minuut.
Álvarez speelt de bal door. Elie bereikt de bal nog maar net als eerste. Elie passt de bal zonder na te denken. Roldán is nu in balbezit. Roldán haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Andrus passt de bal zonder na te denken. Barreto bereikt de bal nog maar net als eerste. Barreto passt de bal zonder na te denken. Filomeno is nu in balbezit. Filomeno haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sporting X68 51%, Chikys FC 49%.
Sporting X68 - Chikys FC 2:0

48e minuut.
Barreto speelt de bal door. Daar is Morles, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Filomeno bereikt de bal nog maar net als eerste. Filomeno draait met de bal, schiet en ... Leañez werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

54e minuut.
Leañez trapt de bal weg van het doel. Robledo heeft problemen om de bal te vangen. Andrus maakt een afschuwelijke overtreding. Andrus krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Scarpeccio trapt de bal weg. Landaeta kopt de bal weg. Lucena heeft problemen om de bal te vangen. Roldán onderschept slim de pass. Roldán draait met de bal, schiet en ... Pérez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting X68 - Chikys FC 3:0

61e minuut.
Andrus passt de bal in één keer door. Álvarez bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Morles. Álvarez moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Álvarez kan niet meer verder spelen. Ortega komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Klungelig pakt Elie de bal. Scarpeccio is nu in balbezit. Scarpeccio speelt de bal door. Daar is Elie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Elie draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sporting X68 56%, Chikys FC 44%.
Sporting X68 - Chikys FC 3:0