Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
United of Manchester 98-99 XSpacefc
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
41% Spel op eigen helft 59%
18 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 19.7
average Schieten average
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen weak


8e minuut.
Cepeda is nu in balbezit. Sucre bereikt de bal nog maar net als eerste. Cepeda onderschept slim de pass. Cepeda draait met de bal, schiet en ... Anzoátegui probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Daar is Riberos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Riberos geeft de bal voor. Zárate met een sublieme pass. Daar is Adamas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adamas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Doeltrap. Tavare met een harde bal richting middenveld. Febles kopt de bal weg. Cabrales rent richting de bal. Cabrales schiet op doel. Tavare kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
United of Manchester 98-99 - XSpacefc 1:0

21e minuut.
Riberos rent richting de bal. Cabrales onderschept slim de pass. Lupi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabrales verovert de bal door een tackle van achteren. Cabrales schiet op doel. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Tavare trapt de bal weg. Sucre kopt de bal weg. Ayala bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabrales verovert de bal door een tackle van achteren. Cabrales draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Inworp. Baralt met de inworp. Febles met een sublieme pass. Cabrales bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabrales haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
United of Manchester 98-99 - XSpacefc 2:0

37e minuut.
Riberos rent richting de bal. Vásquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Vásquez passt de bal met de wreef. Cabrales bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabrales schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Cabrales bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramírez is nu in balbezit. Cabrales verovert de bal door een tackle van achteren. Cabrales schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: United of Manchester 98-99 40%, XSpacefc 60%.
United of Manchester 98-99 - XSpacefc 2:0

48e minuut.
Riberos is nu in balbezit. Gómez onderschept slim de pass. Gómez met een sublieme pass. Cabrales rent richting de bal. Cabrales schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Febles is nu in balbezit. Febles geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Brizuela de bal. Cabrales is nu in balbezit. Cabrales draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

66e minuut.
Sucre bereikt de bal nog maar net als eerste. Vásquez is nu in balbezit. Vásquez passt de bal zonder na te denken. Cabrales rent richting de bal. Cabrales draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Sucre met een sublieme pass. Baralt rent richting de bal. Baralt geeft een lange en hoge pass. Cabrales controleert de bal met de borst. Cabrales schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Cabrales rent richting de bal. Ramírez verovert de bal door een tackle van achteren. Ramírez met een sublieme pass. Vásquez rent richting de bal. Vásquez schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

79e minuut.
Ayala bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayala geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Brizuela met de inworp. Vásquez geeft een lange en hoge pass. Tavare verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Anzoátegui geeft de bal voor. Cabrales is nu in balbezit. Vásquez rent richting de bal. Cabrales is nu in balbezit. Cabrales draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Sucre bereikt de bal nog maar net als eerste. Adamas verovert de bal door een tackle van achteren. Adamas met een sublieme pass. Cepeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Cepeda schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: United of Manchester 98-99 43%, XSpacefc 57%.
United of Manchester 98-99 - XSpacefc 2:0