Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
colinal del frio Panadero fc
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
45% Spel op eigen helft 55%
10 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 16.6
average Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen hopeless


9e minuut.
Luna geeft de bal voor. Ocampo probeert de bal aan de voet te houden. Amundaray bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez is nu in balbezit. Martínez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Peraza onderschept slim de pass. Peraza geeft de bal voor. Aramburú is nu in balbezit. Cabral verovert de bal door een tackle van achteren. Cabral haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Luna is nu in balbezit. Lozano verovert de bal door een tackle van achteren. Lozano speelt de bal door. Cabral is nu in balbezit. Cabral draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
colinal del frio - Panadero fc 0:1

16e minuut.
Losada met een snelle inworp. Peraza rent richting de bal. Amundaray tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Amundaray krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Cabral is nu in balbezit. Meleán onderschept slim de pass. Meleán geeft een hoge lob. Martínez rent richting de bal. Martínez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Amundaray bereikt de bal nog maar net als eerste. Quiñones rent richting de bal. Amundaray onderschept slim de pass. Martínez bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ocampo bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez verovert de bal door een tackle van achteren. Martínez schiet op doel. Bruzual kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Pérez geeft een lange en hoge pass. Inworp. Torres met een snelle inworp. Amundaray bereikt de bal nog maar net als eerste. Amundaray draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Amundaray speelt de bal door. Echeverria rent richting de bal. Echeverria probeert naar een medespeler te passen. Martínez bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez haalt uit met een fantastische trap. Bruzual probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Lozano probeert naar een medespeler te passen. Quiñones is nu in balbezit. Quiñones passt de bal in één keer door. Cabral heeft problemen om de bal te vangen. Cabral haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Luna raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pozo komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: colinal del frio 45%, Panadero fc 55%.
colinal del frio - Panadero fc 0:1

53e minuut.
Cabral verovert de bal door een tackle van achteren. Cabral geeft een hoge lob. Meleán is nu in balbezit. Lozano onderschept slim de pass. Lozano schiet op doel. Paal!

58e minuut.
Jaramillo geeft een lange en hoge pass. Ocampo bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez rent richting de bal. Martínez haalt uit met een fantastische trap. Bruzual maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
colinal del frio - Panadero fc 1:1

67e minuut.
Quiñones met een sublieme pass. Meleán is nu in balbezit. Cabral verovert de bal door een tackle van achteren. Cabral haalt uit met een fantastische trap. Dhers maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
colinal del frio - Panadero fc 1:2

76e minuut.
Jaramillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Amundaray rent richting de bal. Amundaray passt de bal in één keer door. Martínez rent richting de bal. Martínez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Echeverria met een sublieme pass. Medrano is nu in balbezit. Martínez verovert de bal door een tackle van achteren. Martínez draait met de bal, schiet en ... Bruzual maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

85e minuut.
Orsini zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Peraza probeert naar een medespeler te passen. Lozano speelt de bal door. Losada bereikt de bal nog maar net als eerste. Losada haalt uit met een fantastische trap. Dhers probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: colinal del frio 44%, Panadero fc 56%.
colinal del frio - Panadero fc 1:2