Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
mikaclub Sporting X68
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
39% Spel op eigen helft 61%
7 Doelpogingen 5
4 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 18.7
slecht Schieten matig
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


14e minuut.
Laya geeft een lange en hoge pass. Aristigueta is nu in balbezit. Vieira tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vieira krijgt een gele kaart. Aristigueta is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Aristigueta met een snel genomen vrije trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Feltscher kopt de bal weg. Elie bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Laya. Laya krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mikaclub 36%, Sporting X68 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
mikaclub - Sporting X68 0:0

65e minuut.
Aristigueta met een sublieme pass. Araújo heeft problemen om de bal te vangen. Arango rent richting de bal. Araújo is nu in balbezit. Araújo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
mikaclub - Sporting X68 1:0

70e minuut.
Mendez probeert naar een medespeler te passen. Adames bereikt de bal nog maar net als eerste. Adames met een sublieme pass. Arango bereikt de bal nog maar net als eerste. Arango schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Araújo speelt de bal door. Higuera probeert naar een medespeler te passen. Piñate rent richting de bal. Klungelig pakt Araújo de bal. Araújo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Feltscher speelt de bal door. Aristigueta rent richting de bal. Aristigueta passt de bal met de wreef. Arango rent richting de bal. Arango schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mikaclub 43%, Sporting X68 57%.
mikaclub - Sporting X68 1:0