Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sporting X68 colinal del frio
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 17.1
average Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen hopeless


2e minuut.
Jaramillo met een sublieme pass. Mendez bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Martínez krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Echeverria verovert de bal door een tackle van achteren. Echeverria probeert naar een medespeler te passen. Navarro is nu in balbezit. Nava onderschept slim de pass. Nava draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Roldán kopt de bal weg. Elie probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Aramburú rent richting de bal. Elie onderschept slim de pass. Elie schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Luna zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Echeverria rent richting de bal. Echeverria geeft een hoge lob. Martínez rent richting de bal. Martínez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Roldán verovert de bal door een tackle van achteren. Roldán met een sublieme pass. Elie is nu in balbezit. Elie heeft problemen om de bal te vangen. Elie schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Martínez rent richting de bal. Nava rent richting de bal. Vieira is nu in balbezit. Martínez onderschept slim de pass. Martínez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Roldán verovert de bal door een tackle van achteren. Echeverria onderschept slim de pass. Echeverria speelt de bal door. Elie bereikt de bal nog maar net als eerste. Elie schiet op doel. De bal raakt de paal.

45e minuut.
Aranda raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Álvarez komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sporting X68 50%, colinal del frio 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sporting X68 - colinal del frio 0:0

60e minuut.
Torres passt de bal zonder na te denken. Martínez heeft problemen om de bal te vangen. Martínez passt de bal in één keer door. Nava rent richting de bal. Nava haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Roldán rent richting de bal. Roldán met een sublieme pass. Elie is nu in balbezit. Elie draait met de bal, schiet en ... Dhers maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting X68 - colinal del frio 1:0

75e minuut.
Roldán verovert de bal door een tackle van achteren. Meleán is nu in balbezit. Roldán onderschept slim de pass. Roldán schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting X68 - colinal del frio 2:0

83e minuut.
Jaramillo met een sublieme pass. Nava is nu in balbezit. Nava passt de bal met de wreef. Martínez rent richting de bal. Martínez draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sporting X68 48%, colinal del frio 52%.
Sporting X68 - colinal del frio 2:0