Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hyperion F.C. mikaclub
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
60% Spel op eigen helft 40%
11 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 18.6
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


11e minuut.
Hezzel draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Urbaneja de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Aristigueta neemt de hoekschop. Higuera maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Hyperion F.C. - mikaclub 0:1

13e minuut.
Baralt heeft problemen om de bal te vangen. Baralt geeft een lange en hoge pass. Adames speelt de bal door. Arango bereikt de bal nog maar net als eerste. Arango haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Orozco met een sublieme pass. Ferrebús is nu in balbezit. Ferrebús geeft een hoge lob. Arvelo is nu in balbezit. Arvelo haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Adames controleert de bal met de borst. Cuicas is nu in balbezit. Adames begaat een overtreding. Adames krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Cuicas passt de bal in één keer door. Vizquel met een sublieme pass. Cuicas is nu in balbezit. Cuicas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Hyperion F.C. - mikaclub 1:1

38e minuut.
Orozco bereikt de bal nog maar net als eerste. Orozco geeft de bal voor. Cuicas kopt de bal weg. Arvelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Arvelo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hyperion F.C. - mikaclub 2:1

40e minuut.
Arvelo rent richting de bal. Hezzel onderschept slim de pass. Hezzel passt de bal zonder na te denken. Arango rent richting de bal. Arango draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hyperion F.C. 69%, mikaclub 31%.
Hyperion F.C. - mikaclub 2:1

56e minuut.
Baralt bereikt de bal nog maar net als eerste. Baralt geeft een hoge lob. Daar is Salazar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arvelo is nu in balbezit. Arvelo draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

64e minuut.
Arvelo rent richting de bal. Saldivia rent richting de bal. Arvelo onderschept slim de pass. Arvelo haalt uit met een fantastische trap. Marín probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Arvelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Arvelo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Hezzel bereikt de bal nog maar net als eerste. Escalona rent richting de bal. Hezzel maakt een afschuwelijke overtreding. Hezzel krijgt een gele kaart. Escalona raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Escalona kan niet meer verder spelen. Reyes komt het veld opgelopen. Ferrebús zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Vizquel is nu in balbezit. Vizquel met een sublieme pass. Cuicas rent richting de bal. Cuicas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Bravo onderschept slim de pass. Bravo probeert naar een medespeler te passen. Hezzel speelt de bal door. Arango bereikt de bal nog maar net als eerste. Arango schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Vizquel is nu in balbezit. Vizquel geeft een hoge lob. Baralt rent richting de bal. Baralt schiet op doel. Saldivia probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal. Marín verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Higuera verovert de bal door een tackle van achteren. Higuera passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Orozco de bal. Arango is nu in balbezit. Arango schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hyperion F.C. 51%, mikaclub 49%.
Hyperion F.C. - mikaclub 2:1