Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
mikaclub colinal del frio
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 19
poor Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Luna geeft de bal voor. Laya geeft een hoge lob. Arango kopt de bal weg. Hezzel bereikt de bal nog maar net als eerste. Hezzel haalt uit met een fantastische trap. Dhers probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Echeverria onderschept slim de pass. Adames probeert naar een medespeler te passen. Martínez bereikt de bal nog maar net als eerste. Amundaray is nu in balbezit. Amundaray draait met de bal, schiet en ... Marín probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Saldivia probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Amundaray rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ojeda neemt de hoekschop. Salazar heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Echeverria geeft de bal voor. Daar is Adames, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hezzel speelt de bal door. Arango bereikt de bal nog maar net als eerste. Arango draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Arango kopt de bal weg. Aristigueta is nu in balbezit. Aristigueta haalt uit met een fantastische trap. Dhers maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Meleán probeert de bal aan de voet te houden. Paal!

40e minuut.
Torres met de inworp. Amundaray geeft een lange en hoge pass. Feltscher verovert de bal door een tackle van achteren. Ojeda is nu in balbezit. Ojeda geeft een hoge lob. Paal!

45e minuut.
Daar is Laya, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amundaray is nu in balbezit. Amundaray passt de bal in één keer door. Martínez bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mikaclub 45%, colinal del frio 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
mikaclub - colinal del frio 0:0

47e minuut.
Laya passt de bal met de wreef. Aramburú rent richting de bal. Hezzel met een sublieme pass. Arango is nu in balbezit. Arango draait met de bal, schiet en ... Dhers bokst de bal weg.

51e minuut.
Jaramillo is nu in balbezit. Hezzel verovert de bal door een tackle van achteren. Hezzel met een sublieme pass. Arango rent richting de bal. Arango draait met de bal, schiet en ... Dhers bokst de bal weg.

86e minuut.
Adames bereikt de bal nog maar net als eerste. Echeverria geeft de bal voor. Martínez is nu in balbezit. Martínez schiet op doel. Ojeda kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mikaclub 49%, colinal del frio 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
mikaclub - colinal del frio 0:0