Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sandwich del Sur Santa Luisa
Formacion Eze Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
7 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
23.9 gemiddelde waardering 20
poor Schieten weak
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Paparigolulos controleert de bal met de borst. Paparigolulos passt de bal zonder na te denken. Daar is Heymann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Heymann haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sandwich del Sur - Santa Luisa 0:1

3e minuut.
Heymann rent richting de bal. Cura tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Heymann is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cura met een sublieme pass. Afonso zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Thwaites is nu in balbezit. Thwaites geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Melipange met een sublieme pass. Roqué speelt de bal door. Melipange speelt de bal door. Frontini heeft problemen om de bal te vangen. Frontini draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Frontini is nu in balbezit. Frontini geeft de bal voor. Rottenberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Sheffer is nu in balbezit. Sheffer schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
De Koenigsberg geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fayt met de inworp. Schillace is nu in balbezit. Schillace geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Mikula verovert de bal door een tackle van achteren. Mikula geeft een hoge lob. Inworp. Buscalia met de inworp. Melipange speelt de bal door.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Fayt rent richting de bal. Thwaites verovert de bal door een tackle van achteren. Thwaites geeft een hoge lob. Heymann rent richting de bal. Heymann haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sandwich del Sur 48%, Santa Luisa 52%.
Sandwich del Sur - Santa Luisa 0:1

57e minuut.
Rigler trapt de bal weg van het doel. Melipange kopt de bal weg. Rottenberg heeft problemen om de bal te vangen. Sheffer is nu in balbezit. Sheffer haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Barbián geeft een lange en hoge pass. De Koenigsberg geeft de bal voor. Thwaites kopt de bal weg. Heymann rent richting de bal. Heymann haalt uit met een fantastische trap. Rigler verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Isnardi komt het veld opgelopen. Carilepi komt het veld opgelopen. Montero komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Roqué speelt de bal door. Montero rent richting de bal. Massot schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Massot krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sandwich del Sur 43%, Santa Luisa 57%.
Sandwich del Sur - Santa Luisa 0:1