Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-26 23:26
  • Competitiewedstrijd: Liga D.14
  • Stadion: Mi ángel Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 1604
Deportivo Banfield FenixFC
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 18.5
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Ruzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramírez bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramírez passt de bal zonder na te denken. Falcioni is nu in balbezit. Falcioni draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Banfield - FenixFC 0:1

5e minuut.
Luraschi geeft de bal voor. Klungelig pakt de Chateaubriand de bal. Schrauf bereikt de bal nog maar net als eerste. Saeigh is nu in balbezit. Saeigh haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Deportivo Banfield - FenixFC 1:1

8e minuut.
Ramírez haalt uit met een fantastische trap. Nagy met een sublieme pass. Pessagno met een sublieme pass. Falcioni bereikt de bal nog maar net als eerste. Falcioni schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Bonesi geeft de bal voor. Inworp. Andrade zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Falcioni is nu in balbezit. Falcioni schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Klungelig pakt Ramírez de bal. Ramírez geeft een lange en hoge pass. Daar is Mackinlay, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Falcioni rent richting de bal. Falcioni haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Ruzo passt de bal met de wreef. Olarán rent richting de bal. Olarán passt de bal met de wreef. Schrauf rent richting de bal. Schrauf haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Olarán onderschept slim de pass. Olarán geeft een hoge lob. Mackinlay probeert naar een medespeler te passen. Schrauf rent richting de bal. Schrauf schiet op doel. Cathiard probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Pessagno passt de bal in één keer door. Ramírez bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruzo is nu in balbezit. Ramírez onderschept slim de pass. Ramírez schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Lapisa geeft een lange en hoge pass. Ruzo heeft problemen om de bal te vangen. Falcioni rent richting de bal. Falcioni schiet op doel. Na een snelle pass probeert Preaulx de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Banfield - FenixFC 1:2

38e minuut.
Ruzo speelt de bal door. Saeigh bereikt de bal nog maar net als eerste. de Chateaubriand rent richting de bal. Saeigh is nu in balbezit. Saeigh draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo Banfield 63%, FenixFC 37%.
Deportivo Banfield - FenixFC 1:2

58e minuut.
Ruzo passt de bal zonder na te denken. Saeigh bereikt de bal nog maar net als eerste. Saeigh passt de bal in één keer door. Schrauf is nu in balbezit. Schrauf schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Doeltrap. Cathiard trapt de bal weg van het doel. Andrade kopt de bal weg. Falcioni is nu in balbezit. Falcioni schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Preaulx geeft de bal voor. Olarán bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pessagno. Olarán roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Olarán kan niet meer verder spelen. Mazzioli komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Ruzo met een sublieme pass. Mackinlay bereikt de bal nog maar net als eerste. Lapisa rent richting de bal. Mackinlay verovert de bal door een tackle van achteren. Mackinlay schiet op doel. Cathiard verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Losada geeft de bal voor. Inworp. Llama zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Falcioni bereikt de bal nog maar net als eerste. Falcioni geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Baudry probeert de bal aan de voet te houden. Paal! Baudry rent richting de bal. Ramírez onderschept slim de pass. Ramírez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Banfield - FenixFC 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo Banfield 46%, FenixFC 54%.
Deportivo Banfield - FenixFC 1:3