Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los locos fc Reyes FC
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
44% Spel op eigen helft 56%
11 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 18.7
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
zwak Verdedigen waardeloos


13e minuut.
Urtizberea geeft de bal voor. Martino rent richting de bal. Berstein begaat een overtreding. Berstein krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Lastra is nu in balbezit. Lastra met een sublieme pass. Bertone speelt de bal door. Mac Allister bereikt de bal nog maar net als eerste. Mac Allister schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Piossek rent richting de bal. Piossek geeft de bal voor. Bertone speelt de bal door. Mac Allister bereikt de bal nog maar net als eerste. Mac Allister schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Mac Allister bereikt de bal nog maar net als eerste. Martino rent richting de bal. Mac Allister verovert de bal door een tackle van achteren. Mac Allister schiet op doel. Le Parc probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Los locos fc - Reyes FC 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los locos fc 45%, Reyes FC 55%.
Los locos fc - Reyes FC 0:1

54e minuut.
Radziwill is nu in balbezit. Radziwill speelt de bal door. Likanlewful is nu in balbezit. Likanlewful schiet op doel. Mossier probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Lastra rent richting de bal. Chorchilo verovert de bal door een tackle van achteren. Chorchilo probeert naar een medespeler te passen. Mac Allister rent richting de bal. Mac Allister draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Leftraru met de inworp. Fernandez bereikt de bal nog maar net als eerste. Maggio legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Fernandez is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Fernandez legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los locos fc 44%, Reyes FC 56%.
Los locos fc - Reyes FC 0:1