Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mypolonga Tigers Stamford Rangers
Normal Tactiek Pickles
39% Balbezit 61%
79% Spel op eigen helft 21%
1 Doelpogingen 51
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
26 gemiddelde waardering 45.9
matig Schieten zeer goed
zwak Passen solide
slecht Verdedigen matig


1e minuut.
Willetts speelt de bal door. Jenkins rent richting de bal. Solano is nu in balbezit. Solano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mypolonga Tigers - Stamford Rangers 0:1

2e minuut.
Turek speelt de bal door. Kapodistrias is nu in balbezit. Kapodistrias geeft een lange en hoge pass. Agüero is nu in balbezit. Agüero haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Kapodistrias kopt de bal weg. Solano is nu in balbezit. Solano passt de bal met de wreef. Agüero is nu in balbezit. Agüero draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Solano rent richting de bal. Solano passt de bal in één keer door. Pollák rent richting de bal. Agüero bereikt de bal nog maar net als eerste. Agüero schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mypolonga Tigers - Stamford Rangers 0:2

10e minuut.
Klungelig pakt Ponting de bal. Fox probeert naar een medespeler te passen. Solano is nu in balbezit. Agüero bereikt de bal nog maar net als eerste. Agüero draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Solano rent richting de bal. Solano speelt de bal door. Agüero bereikt de bal nog maar net als eerste. Agüero draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Solano de bal. Solano schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

18e minuut.
Agüero haalt uit met een fantastische trap. Lohy probeert naar een medespeler te passen. Kapodistrias kopt de bal weg. Agüero probeert de bal met de borst te controleren. Agüero draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Lohy met een harde bal richting middenveld. Kapodistrias kopt de bal weg. Solano is nu in balbezit. Solano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mypolonga Tigers - Stamford Rangers 0:3

23e minuut.
Klungelig pakt Willetts de bal. Solano rent richting de bal. Agüero rent richting de bal. Agüero draait met de bal, schiet en ... Lohy probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mypolonga Tigers - Stamford Rangers 0:4

25e minuut.
Pollák passt de bal in één keer door. Fox speelt de bal door. Agüero bereikt de bal nog maar net als eerste. Agüero haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mypolonga Tigers - Stamford Rangers 0:5

27e minuut.
Kapodistrias met een sublieme pass. Solano is nu in balbezit. Solano passt de bal in één keer door. Agüero is nu in balbezit. Agüero haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Kapodistrias onderschept slim de pass. Kapodistrias speelt de bal door. Solano bereikt de bal nog maar net als eerste. Agüero rent richting de bal. Agüero draait met de bal, schiet en ... Lohy bokst de bal weg. Solano bereikt de bal nog maar net als eerste. Solano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mypolonga Tigers - Stamford Rangers 0:6

31e minuut.
Willetts rent richting de bal. Fox verovert de bal door een tackle van achteren. Fox met een sublieme pass. Solano is nu in balbezit. Solano haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Bird zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fox rent richting de bal. Fox passt de bal met de wreef. Daar is Solano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Solano draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Fox speelt de bal door. Pollák bereikt de bal nog maar net als eerste. Pollák passt de bal zonder na te denken. Agüero is nu in balbezit. Agüero draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Mypolonga Tigers - Stamford Rangers 0:7

42e minuut.
Turek probeert naar een medespeler te passen. Kapodistrias heeft problemen om de bal te vangen. Kapodistrias geeft de bal voor. Agüero rent richting de bal. Agüero haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Kapodistrias met de inworp. Daar is Solano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Solano geeft een hoge lob. Agüero bereikt de bal nog maar net als eerste. Agüero draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Lohy trapt de bal weg van het doel. Solano kopt de bal weg. Agüero bereikt de bal nog maar net als eerste. Agüero schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mypolonga Tigers 73%, Stamford Rangers 27%.
Mypolonga Tigers - Stamford Rangers 0:7

47e minuut.
Fox rent richting de bal. Fox geeft een lange en hoge pass. Bonetig kopt de bal weg. Klungelig pakt Solano de bal. Solano draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Lohy trapt de bal weg van het doel. Inworp. Kapodistrias zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Solano bereikt de bal nog maar net als eerste. Solano draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Daar is Turek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Turek speelt de bal door. Kapodistrias speelt de bal door. Agüero bereikt de bal nog maar net als eerste. Agüero draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Bird bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapodistrias verovert de bal door een tackle van achteren. Kapodistrias probeert naar een medespeler te passen. Solano bereikt de bal nog maar net als eerste. Solano schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Hoang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lohy probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mypolonga Tigers - Stamford Rangers 0:8

56e minuut.
Solano is nu in balbezit. Solano passt de bal met de wreef. Pollák probeert naar een medespeler te passen. Daar is Agüero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Agüero haalt uit met een fantastische trap. Lohy bokst de bal weg.

58e minuut.
Solano kopt de bal weg. Agüero is nu in balbezit. Agüero draait met de bal, schiet en ... Wilkin probeert de bal aan de voet te houden. Lohy werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mypolonga Tigers - Stamford Rangers 0:9

60e minuut.
Pollák is nu in balbezit. Pollák passt de bal in één keer door. Turek met een sublieme pass. Agüero heeft problemen om de bal te vangen. Agüero schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

61e minuut.
Turek kopt de bal weg. Agüero controleert de bal met de borst. Solano is nu in balbezit. Solano draait met de bal, schiet en ... Lohy maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mypolonga Tigers - Stamford Rangers 0:10

63e minuut.
Turek passt de bal in één keer door. Pollák is nu in balbezit. Pollák passt de bal in één keer door. Agüero heeft problemen om de bal te vangen. Agüero schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Kapodistrias rent richting de bal. Kapodistrias passt de bal zonder na te denken. Agüero bereikt de bal nog maar net als eerste. Agüero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mypolonga Tigers - Stamford Rangers 0:11

66e minuut.
Kapodistrias is nu in balbezit. Kapodistrias passt de bal in één keer door. Bird rent richting de bal. Solano bereikt de bal nog maar net als eerste. Solano schiet op doel. Lohy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Solano bereikt de bal nog maar net als eerste. Solano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mypolonga Tigers - Stamford Rangers 0:12

70e minuut.
Bonetig geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pollák met een snelle inworp. Agüero is nu in balbezit. Agüero draait met de bal, schiet en ... Lohy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mypolonga Tigers - Stamford Rangers 0:13

71e minuut.
Solano passt de bal zonder na te denken. Gvaskó rent richting de bal. Gvaskó geeft de bal voor. Solano heeft problemen om de bal te vangen. Solano haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kapodistrias met een snelle inworp. Solano met een sublieme pass. Agüero rent richting de bal. Agüero haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Agüero is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Towers. Agüero raakt geblesseerd tijdens het duel. Fox zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Solano is nu in balbezit. Solano schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Hoang geeft een hoge lob. Ang kopt de bal weg. Ponting bereikt de bal nog maar net als eerste. Pollák onderschept slim de pass. Pollák draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Fox is nu in balbezit. Fox passt de bal met de wreef. Solano bereikt de bal nog maar net als eerste. Agüero is nu in balbezit. Agüero haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mypolonga Tigers - Stamford Rangers 0:14

78e minuut.
Solano passt de bal met de wreef. Fox is nu in balbezit. Fox passt de bal zonder na te denken. Agüero heeft problemen om de bal te vangen. Agüero schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Willetts kopt de bal weg. Turek bereikt de bal nog maar net als eerste. Turek probeert naar een medespeler te passen. Agüero bereikt de bal nog maar net als eerste. Agüero haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mypolonga Tigers - Stamford Rangers 0:15

82e minuut.
Agüero bereikt de bal nog maar net als eerste. Agüero passt de bal in één keer door. Solano rent richting de bal. Solano haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Wilkin de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mypolonga Tigers - Stamford Rangers 0:16

83e minuut.
Jenkins bereikt de bal nog maar net als eerste. Jenkins passt de bal in één keer door. Towers rent richting de bal. Agüero rent richting de bal. Agüero schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Solano schiet op doel. Bonetig verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pollák neemt de hoekschop. Solano krijgt zijn hoofd ertegen. Lohy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Turek bereikt de bal nog maar net als eerste. Turek passt de bal in één keer door. Kapodistrias geeft de bal voor. Agüero rent richting de bal. Agüero haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mypolonga Tigers - Stamford Rangers 0:17

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mypolonga Tigers 86%, Stamford Rangers 14%.
Mypolonga Tigers - Stamford Rangers 0:17