Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. ANGELS Lobos Grises F.C
Camión Tactiek LOBO43@GRR
52% Balbezit 48%
64% Spel op eigen helft 36%
4 Doelpogingen 22
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
45.5 gemiddelde waardering 48.8
redelijk Schieten redelijk
goed Passen goed
goed Verdedigen redelijk


4e minuut.
Veropoulos rent richting de bal. Varillas geeft een lange en hoge pass. Mäkinoro kopt de bal weg. Donoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Donoso schiet op doel. Casillas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Garbatzky is nu in balbezit. Garbatzky passt de bal in één keer door. Veropoulos speelt de bal door. Elphick is nu in balbezit. Elphick draait met de bal, schiet en ... Kloc bokst de bal weg.

21e minuut.
Bryński bereikt de bal nog maar net als eerste. Bryński geeft een lange en hoge pass. Mondragón controleert de bal met de borst. Donoso rent richting de bal. Donoso schiet op doel. Casillas bokst de bal weg.

36e minuut.
Arrotino geeft een hoge lob. Klungelig pakt Szántai de bal. Elphick rent richting de bal. Elphick heeft problemen om de bal te vangen. Elphick draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. ANGELS 59%, Lobos Grises F.C 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F.C. ANGELS - Lobos Grises F.C 0:0

49e minuut.
Tuura is nu in balbezit. Tuura met een sublieme pass. Donoso rent richting de bal. Donoso draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Mondragón de bal onder controle te krijgen. Casillas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
Szántai rent richting de bal. Szántai probeert naar een medespeler te passen. Schopenhauer probeert naar een medespeler te passen. Mäkinoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Mäkinoro haalt uit met een fantastische trap. Casillas bokst de bal weg.

55e minuut.
Pollard kopt de bal weg. Huot met een sublieme pass. Elphick bereikt de bal nog maar net als eerste. Elphick haalt uit met een fantastische trap. Kloc werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

58e minuut.
Hannesson met een sublieme pass. Gaddorti bereikt de bal nog maar net als eerste. Schopenhauer begaat een overtreding. Schopenhauer krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Gaddorti is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hannesson zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Garbatzky kopt de bal weg. Donoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Donoso schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Garbatzky verovert de bal door een tackle van achteren. Garbatzky geeft een hoge lob. Schopenhauer geeft een hoge lob. Donoso rent richting de bal. Donoso haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Pollard geeft een hoge lob. Donoso rent richting de bal. Donoso speelt de bal door. Mäkinoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Mäkinoro draait met de bal, schiet en ... Casillas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Huot met een snelle inworp. Schopenhauer heeft problemen om de bal te vangen. Schopenhauer geeft een lange en hoge pass. Donoso rent richting de bal. Donoso haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. ANGELS 68%, Lobos Grises F.C 32%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F.C. ANGELS - Lobos Grises F.C 0:0


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

105e minuut.
Ponce rent richting de bal. Tuura verovert de bal door een tackle van achteren. Tuura geeft een hoge lob. Donoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Donoso schiet op doel. Casillas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. ANGELS 71%, Lobos Grises F.C 29%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F.C. ANGELS - Lobos Grises F.C 0:0

116e minuut.
Mäkinoro rent richting de bal. Mäkinoro geeft een hoge lob. Tuura rent richting de bal. Donoso rent richting de bal. Donoso haalt uit met een fantastische trap. Casillas bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. ANGELS 60%, Lobos Grises F.C 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F.C. ANGELS - Lobos Grises F.C 0:0


Geen van beide teams kon scoren in de extra tijd, de wedstrijd zal daarom door penalty`s beslist moeten worden.

Mäkinoro legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Casillas bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
---
Elphick legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
---
Donoso zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Casillas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
---
Berruti neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. ANGELS - Lobos Grises F.C 1:0
---
Tuura neemt de penalty, wat een uithaal! Casillas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C. ANGELS - Lobos Grises F.C 1:1
---
Arrotino zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. ANGELS - Lobos Grises F.C 2:1
---
Schopenhauer kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Casillas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
---
De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Garbatzky neemt zijn aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
---
Bryński neemt de penalty, wat een uithaal!
---