Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Petroleros chinos F.C.
Gasolina Tactiek 4-3-ext-2p
43% Balbezit 57%
87% Spel op eigen helft 13%
0 Doelpogingen 39
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
25.7 gemiddelde waardering 46.6
waardeloos Schieten uitstekend
slecht Passen goed
zwak Verdedigen redelijk


2e minuut.
Redondo verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Bocanegra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bocanegra passt de bal in één keer door. Redondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Redondo draait met de bal, schiet en ... Ugrinov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Redondo is nu in balbezit. Redondo geeft een hoge lob. Bocanegra geeft een lange en hoge pass. Redondo krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Esqueda rent richting de bal. Profeta verovert de bal door een tackle van achteren. Profeta probeert naar een medespeler te passen. Redondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Redondo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Ugrinov met een sublieme pass. Esqueda kopt de bal weg. Daar is Mejía, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bocanegra rent richting de bal. Bocanegra draait met de bal, schiet en ... Ugrinov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Núñez passt de bal met de wreef. Andrade is nu in balbezit. Andrade passt de bal in één keer door. Redondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Redondo schiet op doel. Ugrinov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bocanegra is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Ugrinov niet meer kan verder spelen. Pappalardo komt het veld opgelopen.

19e minuut.
Zavala geeft een hoge lob. Pérez rent richting de bal. Núñez maakt een afschuwelijke overtreding. Núñez krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Zavala geeft een hoge lob. Mejía kan de bal niet met de borst controleren. Bocanegra is nu in balbezit. Bocanegra draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Pacheco de bal onder controle te krijgen. Pappalardo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Redondo is nu in balbezit. Redondo haalt uit met een fantastische trap. Pappalardo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Pacheco bereikt de bal nog maar net als eerste. Bocanegra onderschept slim de pass. Redondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Redondo haalt uit met een fantastische trap. Pappalardo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Petroleros - chinos F.C. 0:1

31e minuut.
Mejía bereikt de bal nog maar net als eerste. Bocanegra verovert de bal door een tackle van achteren. Agbuya rent richting de bal. Bocanegra verovert de bal door een tackle van achteren. Bocanegra haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Centurión onderschept slim de pass. Centurión geeft een hoge lob. Bocanegra bereikt de bal nog maar net als eerste. Redondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Redondo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Nardiello bereikt de bal nog maar net als eerste. Redondo begaat een overtreding. Nardiello raakt geblesseerd tijdens het duel. Nardiello zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Fernández kopt de bal weg. Daar is Mejía, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bocanegra bereikt de bal nog maar net als eerste. Bocanegra schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Petroleros - chinos F.C. 0:2

40e minuut.
Esqueda kopt de bal weg. Bocanegra is nu in balbezit. Pacheco rent richting de bal. Bocanegra verovert de bal door een tackle van achteren. Bocanegra schiet op doel. Pappalardo bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Adame heeft problemen om de bal te vangen. Redondo is nu in balbezit. Nardiello onderschept slim de pass. Bocanegra rent richting de bal. Bocanegra schiet op doel. Pappalardo bokst de bal weg. Pacheco rent richting de bal. Pacheco geeft de bal voor. Fernández probeert naar een medespeler te passen. Casados heeft problemen om de bal te vangen. Casados geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Fernández kopt de bal weg. Daar is Mejía, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Casados probeert naar een medespeler te passen. Redondo rent richting de bal. Redondo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Petroleros - chinos F.C. 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Petroleros 88%, chinos F.C. 12%.
Petroleros - chinos F.C. 0:3

48e minuut.
Casados passt de bal met de wreef. Esqueda rent richting de bal. Esqueda passt de bal zonder na te denken. Casados geeft een lange en hoge pass. Redondo maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Redondo kopt de bal weg. Bocanegra rent richting de bal. Daar is Bocanegra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bocanegra haalt uit met een fantastische trap. Pappalardo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Petroleros - chinos F.C. 0:4

55e minuut.
Pappalardo speelt de bal door. Centurión kopt de bal weg. Pacheco heeft problemen om de bal te vangen. Bocanegra is nu in balbezit. Bocanegra draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Daar is Adame, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Esqueda rent richting de bal. Adame begaat een overtreding. Adame krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Adame verovert de bal door een tackle van achteren. Rueda is nu in balbezit. Rueda geeft een hoge lob. Redondo is nu in balbezit. Redondo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Casados onderschept slim de pass. Casados met een sublieme pass. Esqueda probeert naar een medespeler te passen. Bocanegra rent richting de bal. Bocanegra schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Petroleros - chinos F.C. 0:5

65e minuut.
Pérez passt de bal met de wreef. Zavala is nu in balbezit. Zavala passt de bal in één keer door. Bocanegra heeft problemen om de bal te vangen. Bocanegra schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

67e minuut.
Esqueda verovert de bal door een tackle van achteren. Esqueda geeft een lange en hoge pass. Bocanegra bereikt de bal nog maar net als eerste. Bocanegra haalt uit met een fantastische trap. Pappalardo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Petroleros - chinos F.C. 0:6

70e minuut.
Esqueda is nu in balbezit. Esqueda passt de bal met de wreef. Bocanegra bereikt de bal nog maar net als eerste. Redondo rent richting de bal. Redondo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Redondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Redondo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Petroleros - chinos F.C. 0:7

73e minuut.
Salgado is nu in balbezit. Andrade verovert de bal door een tackle van achteren. Andrade geeft een hoge lob. Bocanegra bereikt de bal nog maar net als eerste. Bocanegra schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Pappalardo trapt de bal weg van het doel. Centurión kan de bal niet met de borst controleren. Centurión geeft een lange en hoge pass. Bocanegra is nu in balbezit. Bocanegra draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Andrade geeft de bal voor. Bocanegra is nu in balbezit. Agbuya tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Agbuya krijgt een gele kaart. Bocanegra raakt geblesseerd tijdens het duel. Esqueda wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Profeta is nu in balbezit. Esqueda met een sublieme pass. Redondo rent richting de bal. Redondo draait met de bal, schiet en ... Pappalardo maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Petroleros - chinos F.C. 0:8

85e minuut.
Pappalardo neemt vlug de vrije trap. Casados heeft problemen om de bal te vangen. Casados passt de bal met de wreef. Bocanegra is nu in balbezit. Bocanegra haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Agbuya rent richting de bal. Bocanegra verovert de bal door een tackle van achteren. Bocanegra haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Petroleros 86%, chinos F.C. 14%.
Petroleros - chinos F.C. 0:8