Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Invandrarna Fc Nova
Normal Tactiek Come as you are
41% Balbezit 59%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 43
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 45.8
weak Schieten excellent
poor Passen very good
unsatisfactory Verdedigen solid


3e minuut.
Munck rent richting de bal. Limpias onderschept slim de pass. Limpias passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Szathmári de bal. Szathmári haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Falang rent richting de bal. Limpias verovert de bal door een tackle van achteren. Limpias passt de bal in één keer door. Szathmári rent richting de bal. Szathmári haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Ossowski met een sublieme pass. Klungelig pakt Malm de bal. Limpias met een sublieme pass. Szathmári rent richting de bal. Szathmári haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Invandrarna Fc - Nova 0:1

6e minuut.
Muñiz Fernández zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wujec speelt de bal door. Szathmári bereikt de bal nog maar net als eerste. Szathmári heeft problemen om de bal te vangen. Szathmári haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Örjansson met een harde bal richting middenveld. Wujec kopt de bal weg. Limpias bereikt de bal nog maar net als eerste. Limpias draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Malm probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ossowski rent richting de bal. Ossowski geeft een hoge lob. Szathmári bereikt de bal nog maar net als eerste. Szathmári haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Limpias passt de bal met de wreef. Grankvist is nu in balbezit. Szathmári onderschept slim de pass. Szathmári draait met de bal, schiet en ... Fleetwood verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
Invandrarna Fc - Nova 0:2

14e minuut.
Grankvist rent richting de bal. Szathmári onderschept slim de pass. Szathmári met een sublieme pass. Limpias rent richting de bal. Limpias schiet op doel. Örjansson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Invandrarna Fc - Nova 0:3

19e minuut.
Felix geeft een hoge lob. Ossowski rent richting de bal. Ossowski passt de bal zonder na te denken. Limpias rent richting de bal. Limpias haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Ossowski passt de bal met de wreef. Limpias bereikt de bal nog maar net als eerste. Limpias passt de bal met de wreef. Szathmári bereikt de bal nog maar net als eerste. Szathmári schiet op doel. Örjansson bokst de bal weg.

26e minuut.
Fleetwood geeft een hoge lob. Inworp. Muñiz Fernández zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Szathmári is nu in balbezit. Szathmári haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Invandrarna Fc - Nova 0:4

26e minuut.
Daar is Östensson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szathmári is nu in balbezit. Hindsberg is nu in balbezit. Szathmári verovert de bal door een tackle van achteren. Szathmári draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Muñiz Fernández rent richting de bal. Muñiz Fernández passt de bal met de wreef. Limpias is nu in balbezit. Szathmári is nu in balbezit. Szathmári haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Limpias rent richting de bal. Limpias schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Invandrarna Fc - Nova 0:5

32e minuut.
Ossowski speelt de bal door. Limpias bereikt de bal nog maar net als eerste. Limpias speelt de bal door. Daar is Szathmári, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szathmári schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Invandrarna Fc - Nova 0:6

34e minuut.
Ossowski controleert de bal met de borst. Ossowski passt de bal in één keer door. Szathmári is nu in balbezit. Limpias rent richting de bal. Limpias schiet op doel. Örjansson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Szathmári rent richting de bal. Szathmári draait met de bal, schiet en ... Örjansson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Invandrarna Fc - Nova 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Invandrarna Fc 83%, Nova 17%.
Invandrarna Fc - Nova 0:7

46e minuut.
Limpias probeert naar een medespeler te passen. Daar is Szathmári, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szathmári passt de bal met de wreef. Limpias rent richting de bal. Limpias haalt uit met een fantastische trap. Örjansson bokst de bal weg.

50e minuut.
Muñiz Fernández met een sublieme pass. Limpias heeft problemen om de bal te vangen. Limpias speelt de bal door. Szathmári is nu in balbezit. Szathmári haalt uit met een fantastische trap. Örjansson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Wujec onderschept slim de pass. Wujec probeert naar een medespeler te passen. Daar is Limpias, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szathmári bereikt de bal nog maar net als eerste. Szathmári schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

57e minuut.
Östensson bereikt de bal nog maar net als eerste. Milanov verovert de bal door een tackle van achteren. Milanov speelt de bal door. Limpias is nu in balbezit. Limpias draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Szathmári bereikt de bal nog maar net als eerste. Szathmári draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Invandrarna Fc - Nova 0:8

61e minuut.
Wujec kopt de bal weg. Limpias is nu in balbezit. Limpias passt de bal in één keer door. Szathmári rent richting de bal. Szathmári draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Örjansson probeert naar een medespeler te passen. Wujec kopt de bal weg. Daar is Szathmári, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Limpias rent richting de bal. Limpias haalt uit met een fantastische trap. Örjansson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Muñiz Fernández met de inworp. Wujec is nu in balbezit. Wujec passt de bal met de wreef. Limpias rent richting de bal. Limpias schiet op doel. Örjansson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Invandrarna Fc - Nova 0:9

65e minuut.
Munck controleert de bal met de borst. Munck passt de bal in één keer door. Fleetwood bereikt de bal nog maar net als eerste. Fleetwood geeft een hoge lob. Ossowski geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Daar is Malm, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szathmári rent richting de bal. Szathmári passt de bal zonder na te denken. Limpias is nu in balbezit. Limpias haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Wujec kopt de bal weg. Klungelig pakt Limpias de bal. Limpias geeft een lange en hoge pass. Szathmári is nu in balbezit. Szathmári draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Wujec passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Muñiz Fernández de bal. Muñiz Fernández passt de bal zonder na te denken. Limpias bereikt de bal nog maar net als eerste. Limpias schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Klungelig pakt Szathmári de bal. Wujec bereikt de bal nog maar net als eerste. Wujec passt de bal zonder na te denken. Limpias bereikt de bal nog maar net als eerste. Limpias haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Invandrarna Fc - Nova 0:10

76e minuut.
Milanov onderschept slim de pass. Milanov passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Szathmári de bal. Szathmári schiet op doel. Na een snelle pass probeert Fleetwood de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Szathmári is nu in balbezit. Limpias rent richting de bal. Szathmári is nu in balbezit. Limpias is nu in balbezit. Limpias haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Wujec passt de bal met de wreef. Limpias rent richting de bal. Limpias passt de bal in één keer door. Szathmári bereikt de bal nog maar net als eerste. Szathmári draait met de bal, schiet en ... Örjansson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Ossowski geeft een lange en hoge pass. Örjansson probeert naar een medespeler te passen. Muñiz Fernández kopt de bal weg. Szathmári is nu in balbezit. Szathmári schiet op doel. Örjansson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Invandrarna Fc - Nova 0:11

88e minuut.
Wujec passt de bal met de wreef. Muñiz Fernández rent richting de bal. Muñiz Fernández passt de bal met de wreef. Szathmári bereikt de bal nog maar net als eerste. Szathmári haalt uit met een fantastische trap. Örjansson bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Invandrarna Fc 77%, Nova 23%.
Invandrarna Fc - Nova 0:11