Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Talibon FC Bajen_forever
442 TL Tactiek Hard
40% Balbezit 60%
71% Spel op eigen helft 29%
4 Doelpogingen 31
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
42.5 gemiddelde waardering 58.8
adequate Schieten excellent
good Passen very good
solid Verdedigen very good


4e minuut.
Grubczyk geeft een hoge lob. Eddiesson kopt de bal weg. Thiery rent richting de bal. Thiery geeft een lange en hoge pass. Quirino krijgt zijn hoofd ertegen. Bădiţă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Eddiesson controleert de bal met de borst. Gappa bereikt de bal nog maar net als eerste. Quirino rent richting de bal. Quirino draait met de bal, schiet en ... Bădiţă maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Talibon FC - Bajen_forever 0:1

15e minuut.
Eddiesson rent richting de bal. Fırıncıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Thiery verovert de bal door een tackle van achteren. Gappa bereikt de bal nog maar net als eerste. Gappa schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Strigén kopt de bal weg. Myszkiewicz rent richting de bal. Kechkhoveli schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kechkhoveli krijgt een gele kaart. Myszkiewicz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Buriticá neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Grubczyk geeft een lange en hoge pass. Quirino kopt de bal weg. Daar is Hammarhjärta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gappa onderschept slim de pass. Gappa schiet op doel. Bădiţă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Iovchev geeft de bal voor. Hammarhjärta is nu in balbezit. Hammarhjärta passt de bal zonder na te denken. Strigén bereikt de bal nog maar net als eerste. Strigén draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Ruiz García passt de bal met de wreef. Quirino rent richting de bal. Quirino passt de bal met de wreef. Gappa heeft problemen om de bal te vangen. Gappa haalt uit met een fantastische trap. Bădiţă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Talibon FC - Bajen_forever 0:2

35e minuut.
Kechkhoveli rent richting de bal. Kechkhoveli passt de bal met de wreef. Grubczyk probeert naar een medespeler te passen. Gappa bereikt de bal nog maar net als eerste. Gappa geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Strigén is nu in balbezit. Złotopolski onderschept slim de pass. Złotopolski probeert naar een medespeler te passen. Quirino heeft problemen om de bal te vangen. Quirino schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Ruiz García kopt de bal weg. Riihelä rent richting de bal. Met opzet legt Quirino zijn tegenspeler op de grond. Quirino krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Kechkhoveli speelt de bal door. Ruiz García speelt de bal door. Thiery geeft een lange en hoge pass. Quirino rent richting de bal. Quirino draait met de bal, schiet en ... Bădiţă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Talibon FC 66%, Bajen_forever 34%.
Talibon FC - Bajen_forever 0:2

51e minuut.
Ciman probeert naar een medespeler te passen. Grubczyk rent richting de bal. Grubczyk passt de bal in één keer door. Gappa is nu in balbezit. Gappa haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Klungelig pakt Buriticá de bal. Kechkhoveli geeft een hoge lob. Fırıncıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gappa verovert de bal door een tackle van achteren. Gappa haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Ruiz García bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruiz García passt de bal zonder na te denken. Quirino rent richting de bal. Thiery is nu in balbezit. Thiery draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Talibon FC - Bajen_forever 0:3

62e minuut.
Grubczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Grubczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grubczyk geeft de bal voor. Quirino is nu in balbezit. Quirino schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Ciman rent richting de bal. Ciman geeft de bal voor. Grubczyk met een sublieme pass. Gappa bereikt de bal nog maar net als eerste. Gappa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Fırıncıoğlu is nu in balbezit. Grubczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Grubczyk probeert naar een medespeler te passen. Gappa is nu in balbezit. Gappa schiet op doel. Bădiţă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Quirino is nu in balbezit. Quirino draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Talibon FC - Bajen_forever 0:4

72e minuut.
Kechkhoveli rent richting de bal. Kechkhoveli met een sublieme pass. Ruiz García is nu in balbezit. Ruiz García geeft de bal voor. Quirino springt en kopt de bal. Bădiţă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Inworp. Grubczyk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Thiery rent richting de bal. Thiery geeft de bal voor. Quirino maakt een snoekduik en kopt de bal. Bădiţă bokst de bal weg. Weivers kopt de bal weg. Thiery geeft een hoge lob. Gappa krijgt zijn hoofd ertegen. Bădiţă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Riihelä probeert naar een medespeler te passen. Kechkhoveli is nu in balbezit. Kechkhoveli geeft een lange en hoge pass. Quirino bereikt de bal nog maar net als eerste. Quirino haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Bădiţă trapt de bal weg van het doel. Kollberg kopt de bal weg. Kechkhoveli rent richting de bal. Strigén onderschept slim de pass. Strigén draait met de bal, schiet en ... Cadisch kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Strigén is nu in balbezit. Strigén schiet op doel. Cadisch werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Talibon FC - Bajen_forever 1:4

81e minuut.
Ruiz García met een snelle inworp. Thiery geeft een lange en hoge pass. Daar is Gappa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quirino rent richting de bal. Quirino haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Grubczyk geeft de bal voor. Quirino kopt de bal weg. Eddiesson heeft problemen om de bal te vangen. Gappa is nu in balbezit. Gappa schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Quirino bereikt de bal nog maar net als eerste. Quirino passt de bal in één keer door. Ruiz García rent richting de bal. Ruiz García geeft een lange en hoge pass. Gappa maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Talibon FC 75%, Bajen_forever 25%.
Talibon FC - Bajen_forever 1:4