Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC White Coastal Little P. FC AHWID
2911 Tactiek 4.5.1
46% Balbezit 54%
53% Spel op eigen helft 47%
12 Doelpogingen 24
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 6
57.9 gemiddelde waardering 62.8
excellent Schieten excellent
very good Passen formidable
excellent Verdedigen very good


2e minuut.
Kwaśnik is nu in balbezit. Kwaśnik probeert naar een medespeler te passen. Mihklimäe bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihklimäe draait met de bal, schiet en ... Redel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC White Coastal Little P. - FC AHWID 0:1

7e minuut.
Wołejszo is nu in balbezit. Wołejszo passt de bal met de wreef. Marian rent richting de bal. Marian geeft de bal voor. Mihklimäe springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Kwaśnik rent richting de bal. Kwaśnik passt de bal met de wreef. Mihklimäe is nu in balbezit. Mihklimäe haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC White Coastal Little P. - FC AHWID 0:2

20e minuut.
Banno rent richting de bal. Banno passt de bal in één keer door. Mihklimäe is nu in balbezit. Mihklimäe haalt uit met een fantastische trap. Redel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC White Coastal Little P. - FC AHWID 0:3

26e minuut.
Marian kopt de bal weg. Wołejszo geeft de bal voor. Mihklimäe bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihklimäe schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC White Coastal Little P. - FC AHWID 0:4

28e minuut.
Dumonjić neemt vlug de vrije trap. Shatskiy kopt de bal weg. Stolař probeert naar een medespeler te passen. Shatskiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Shatskiy schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Sz. Kovács passt de bal zonder na te denken. Marian is nu in balbezit. Marian passt de bal in één keer door. Mihklimäe heeft problemen om de bal te vangen. Mihklimäe schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Wołejszo met een sublieme pass. Kwaśnik rent richting de bal. Kwaśnik geeft een hoge lob. Klungelig pakt Mihklimäe de bal. Mihklimäe schiet op doel. Redel bokst de bal weg.

38e minuut.
Banno speelt de bal door. Marian is nu in balbezit. Marian geeft een hoge lob. Mihklimäe krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC White Coastal Little P. - FC AHWID 0:5

43e minuut.
Marian heeft problemen om de bal te vangen. Marian met een sublieme pass. Wołejszo met een sublieme pass. Mihklimäe bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihklimäe schiet op doel. Redel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC White Coastal Little P. 54%, FC AHWID 46%.
FC White Coastal Little P. - FC AHWID 0:5

53e minuut.
Sz. Kovács geeft een lange en hoge pass. Mihklimäe bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Mihklimäe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mihklimäe draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Redel trapt de bal weg. Banno kopt de bal weg. Mihklimäe is nu in balbezit. Mihklimäe haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC White Coastal Little P. - FC AHWID 0:6

58e minuut.
Kwaśnik is nu in balbezit. Kwaśnik geeft de bal voor. Mihklimäe bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihklimäe haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC White Coastal Little P. - FC AHWID 0:7

62e minuut.
Wołejszo rent richting de bal. Wołejszo geeft een lange en hoge pass. Mihklimäe bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Mihklimäe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mihklimäe draait met de bal, schiet en ... Redel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Daar is Stolař, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kwaśnik is nu in balbezit. Kwaśnik probeert naar een medespeler te passen. Mihklimäe bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihklimäe haalt uit met een fantastische trap. Redel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Sz. Kovács rent richting de bal. Sz. Kovács passt de bal in één keer door. Daar is Marian, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marian geeft een lange en hoge pass. Mihklimäe springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Artvinli rent richting de bal. Artvinli geeft de bal voor. Daar is Uttara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shatskiy rent richting de bal. Shatskiy draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Banno is nu in balbezit. Rosenberg onderschept slim de pass. Rosenberg geeft een lange en hoge pass. Franklin bereikt de bal nog maar net als eerste. Franklin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Sz. Kovács passt de bal in één keer door. Banno probeert naar een medespeler te passen. Mihklimäe rent richting de bal. Mihklimäe schiet op doel. Redel maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC White Coastal Little P. - FC AHWID 0:8

77e minuut.
Shatskiy bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mihklimäe. Shatskiy is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zvoníček zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Shatskiy krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Mihklimäe is nu in balbezit. Andreiescu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mihklimäe is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sz. Kovács met een snel genomen vrije trap. Mihklimäe bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihklimäe schiet op doel. Redel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC White Coastal Little P. - FC AHWID 0:9

84e minuut.
Wałaszek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stolař bereikt de bal nog maar net als eerste. Stolař passt de bal zonder na te denken. Shatskiy rent richting de bal. Shatskiy schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Uttara geeft de bal voor. Inworp. Stolař met een snelle inworp. Shatskiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Shatskiy schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC White Coastal Little P. 53%, FC AHWID 47%.
FC White Coastal Little P. - FC AHWID 0:9