Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC TRACKTOR BOWLING CKA
Normal Tactiek Ту-154
40% Balbezit 60%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 28
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 43.4
poor Schieten excellent
poor Passen good
poor Verdedigen good


5e minuut.
Shchavinskij verovert de bal door een tackle van achteren. Shchavinskij speelt de bal door. Bukara met een sublieme pass. Banciu rent richting de bal. Banciu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC TRACKTOR BOWLING - CKA 0:1

8e minuut.
Ignatescu speelt de bal door. Estalinho met een sublieme pass. Banciu rent richting de bal. Banciu haalt uit met een fantastische trap. Cherchesov werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC TRACKTOR BOWLING - CKA 0:2

10e minuut.
Shchiolkin probeert naar een medespeler te passen. Shchelkunov is nu in balbezit. Banciu onderschept slim de pass. Banciu schiet op doel. Cherchesov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC TRACKTOR BOWLING - CKA 0:3

15e minuut.
Brantley bereikt de bal nog maar net als eerste. Brantley geeft een lange en hoge pass. Larionov heeft problemen om de bal te vangen. Banciu is nu in balbezit. Banciu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC TRACKTOR BOWLING - CKA 0:4

20e minuut.
Olbiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Olbiński passt de bal met de wreef. Shchavinskij met een sublieme pass. Banciu is nu in balbezit. Banciu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC TRACKTOR BOWLING - CKA 0:5

21e minuut.
Shchvetz met een sublieme pass. Klungelig pakt Tsukerman de bal. Banciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Banciu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC TRACKTOR BOWLING - CKA 0:6

24e minuut.
Olbiński probeert naar een medespeler te passen. Larionov bereikt de bal nog maar net als eerste. Banciu onderschept slim de pass. Banciu draait met de bal, schiet en ... Cherchesov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC TRACKTOR BOWLING - CKA 0:7

28e minuut.
Bukara speelt de bal door. Olbiński speelt de bal door. Brantley speelt de bal door. Banciu is nu in balbezit. Banciu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Brantley speelt de bal door. Estalinho rent richting de bal. Estalinho speelt de bal door. Daar is Banciu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Banciu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Kadykov geeft een lange en hoge pass. Inworp. Estalinho met een snelle inworp. Bukara is nu in balbezit. Bukara geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Daar is Shchvetz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bukara rent richting de bal. Bukara passt de bal zonder na te denken. Banciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Banciu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Tsukerman rent richting de bal. Olbiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsukerman schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Tsukerman krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Banciu schiet op doel. Larionov speelt de bal door. Shchiolkin heeft problemen om de bal te vangen. Bukara is nu in balbezit. Bukara draait met de bal, schiet en ... Cherchesov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Daar is Evdokimenko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bukara rent richting de bal. Bukara passt de bal met de wreef. Banciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Banciu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC TRACKTOR BOWLING 80%, CKA 20%.
FC TRACKTOR BOWLING - CKA 0:7

48e minuut.
Shchavinskij rent richting de bal. Olbiński rent richting de bal. Olbiński probeert naar een medespeler te passen. Daar is Banciu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Banciu haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC TRACKTOR BOWLING - CKA 0:8

53e minuut.
Olbiński passt de bal zonder na te denken. Bukara is nu in balbezit. Bukara speelt de bal door. Banciu is nu in balbezit. Banciu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC TRACKTOR BOWLING - CKA 0:9

58e minuut.
Brantley met een snelle inworp. Olbiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Olbiński schiet op doel. Na een snelle pass probeert Kadykov de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC TRACKTOR BOWLING - CKA 0:10

66e minuut.
Bukara speelt de bal door. Daar is Estalinho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Estalinho passt de bal in één keer door. Banciu rent richting de bal. Banciu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Shchelkunov geeft een hoge lob. Inworp. Brantley zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Olbiński geeft de bal voor. Banciu krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC TRACKTOR BOWLING - CKA 0:11

73e minuut.
Shchvetz bereikt de bal nog maar net als eerste. Shchavinskij verovert de bal door een tackle van achteren. Shchavinskij probeert naar een medespeler te passen. Banciu rent richting de bal. Banciu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Olbiński met een sublieme pass. Daar is Larionov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Banciu is nu in balbezit. Banciu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC TRACKTOR BOWLING - CKA 0:12

86e minuut.
Banciu passt de bal in één keer door. Bukara heeft problemen om de bal te vangen. Bukara passt de bal in één keer door. Banciu is nu in balbezit. Banciu draait met de bal, schiet en ... Cherchesov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC TRACKTOR BOWLING - CKA 0:13

88e minuut.
Cherchesov met een harde bal richting middenveld. Estalinho kopt de bal weg. Kadykov heeft problemen om de bal te vangen. Banciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Banciu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC TRACKTOR BOWLING - CKA 0:14

89e minuut.
Olbiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Olbiński speelt de bal door. Brantley is nu in balbezit. Brantley geeft een lange en hoge pass. Bukara springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC TRACKTOR BOWLING - CKA 0:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC TRACKTOR BOWLING 88%, CKA 12%.
FC TRACKTOR BOWLING - CKA 0:15