Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bujkovci kırmızı şimşek
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
14 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 20.1
poor Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Šapkarov geeft de bal voor. Inworp. Ilievski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Obetkovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Obetkovski passt de bal in één keer door.
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Šapkarev met een harde bal richting middenveld. Lazarov kopt de bal weg. Čakalarov probeert de bal aan de voet te houden. Andonov bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Zlatanovski neemt de hoekschop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Čakalarov verovert de bal door een tackle van achteren. Čakalarov probeert naar een medespeler te passen. Zlatanovski speelt de bal door. Andonov is nu in balbezit. Andonov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Petkovski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Nikov komt het veld opgelopen.

22e minuut.
Obetkovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Obetkovski passt de bal in één keer door. Andonov is nu in balbezit. Andonov haalt uit met een fantastische trap. Šapkarev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bujkovci - kırmızı şimşek 0:1

24e minuut.
Radovski bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Obetkovski. Radovski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Radovski met een snel genomen vrije trap. Jančevski rent richting de bal. Nikov verovert de bal door een tackle van achteren. Nikov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bujkovci - kırmızı şimşek 1:1

26e minuut.
Na een snelle pass probeert Vangelov de bal onder controle te krijgen. Simovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bujkovci - kırmızı şimşek 2:1

36e minuut.
Šapkarev trapt de bal weg. Lazarov kopt de bal weg. Klungelig pakt Pandev de bal. Obetkovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Obetkovski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Vasevski geeft de bal voor. Inworp. Ilievski met een snelle inworp. Obetkovski is nu in balbezit. Obetkovski geeft een hoge lob. Paal!
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Dukov speelt de bal door. Kostojčinovski rent richting de bal. Kostojčinovski probeert naar een medespeler te passen. Nikov is nu in balbezit. Nikov schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
Diskovski schiet op doel. Klungelig pakt Simovski de bal. Nikov is nu in balbezit. Nikov haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Simovski de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bujkovci - kırmızı şimşek 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bujkovci 58%, kırmızı şimşek 42%.
Bujkovci - kırmızı şimşek 3:1

52e minuut.
Obetkovski is nu in balbezit. Obetkovski met een sublieme pass. Andonov is nu in balbezit. Andonov draait met de bal, schiet en ... Šapkarev werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

54e minuut.
Kostojčinovski kopt de bal weg. Daar is Nikov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bajevski rent richting de bal. Nikov is nu in balbezit. Nikov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Jovevski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Dukov kopt de bal weg. Kostojčinovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostojčinovski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bujkovci 35%, kırmızı şimşek 65%.
Bujkovci - kırmızı şimşek 3:1