Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Johan16 FC. REAL ESPAÑA
Normal Tactiek YISUS
41% Balbezit 59%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 44
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
21 gemiddelde waardering 50.2
weak Schieten solid
poor Passen very good
poor Verdedigen adequate


6e minuut.
Benegas rent richting de bal. Hasburn verovert de bal door een tackle van achteren. Hasburn geeft een lange en hoge pass. Daar is Guillen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guillen draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Johan16 - FC. REAL ESPAÑA 0:1

11e minuut.
Morales met een snelle inworp. Gnatkowski rent richting de bal. Borjas begaat een overtreding. Borjas krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Abudoj bereikt de bal nog maar net als eerste. De Luca tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Abudoj is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gnatkowski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Guillen bereikt de bal nog maar net als eerste. Guillen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Hasburn bereikt de bal nog maar net als eerste. Alegría bereikt de bal nog maar net als eerste. Hasburn onderschept slim de pass. Hasburn probeert naar een medespeler te passen. Guillen bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Hasburn neemt de hoekschop. Abudoj rent richting de bal. Aguilera bereikt de bal nog maar net als eerste. Abudoj onderschept slim de pass. Abudoj haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Johan16 - FC. REAL ESPAÑA 0:2

19e minuut.
Perales bereikt de bal nog maar net als eerste. Perales geeft een lange en hoge pass. Daar is Aguilera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abudoj bereikt de bal nog maar net als eerste. Abudoj schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Morales speelt de bal door. Abudoj bereikt de bal nog maar net als eerste. Guillen is nu in balbezit. Guillen haalt uit met een fantastische trap. Castejon probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Morales geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Guillen rent richting de bal. Guillen draait met de bal, schiet en ... Paal!

27e minuut.
Abudoj is nu in balbezit. Abudoj speelt de bal door. Hasburn rent richting de bal. Hasburn geeft de bal voor. Aguilera heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Sagastume kopt de bal weg. Aguilera heeft problemen om de bal te vangen. Abudoj is nu in balbezit. Abudoj draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Johan16 - FC. REAL ESPAÑA 0:3

34e minuut.
Hasburn heeft problemen om de bal te vangen. Hasburn onderschept slim de pass. Hasburn probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Abudoj de bal. Abudoj schiet op doel. Talbott probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Talbott met een sublieme pass. Perales kopt de bal weg. Morales geeft de bal voor. Guillen kopt de bal weg. Talbott verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Abudoj controleert de bal met de borst.
GOOOAAAAAAL!!!
Johan16 - FC. REAL ESPAÑA 0:4

37e minuut.
Arambu rent richting de bal. Arambu geeft de bal voor. Klungelig pakt Abudoj de bal. Guillen is nu in balbezit. Guillen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Karyaka bereikt de bal nog maar net als eerste. Karyaka passt de bal in één keer door. Morales speelt de bal door. Abudoj bereikt de bal nog maar net als eerste. Abudoj haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Inworp. Morales met de inworp. Abudoj bereikt de bal nog maar net als eerste. Abudoj schiet op doel. Aguilera heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Daar is Morales, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Morales geeft de bal voor. Hasburn kopt de bal weg. Guillen rent richting de bal. Guillen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Johan16 - FC. REAL ESPAÑA 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Johan16 86%, FC. REAL ESPAÑA 14%.
Johan16 - FC. REAL ESPAÑA 0:5

52e minuut.
Castejon trapt de bal weg. Gnatkowski kopt de bal weg. Klungelig pakt Aguilera de bal. Abudoj rent richting de bal. Klungelig pakt Abudoj de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Abudoj rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Johan16 - FC. REAL ESPAÑA 0:6

53e minuut.
De Luca onderschept slim de pass. Morales verovert de bal door een tackle van achteren. Morales geeft een hoge lob. Guillen rent richting de bal. Guillen draait met de bal, schiet en ... Talbott probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hasburn met de inworp. Alegría kan de bal niet met de borst controleren. Guillen rent richting de bal. Guillen draait met de bal, schiet en ... Talbott bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Hasburn zal de hoekschop nemen. Talbott kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Benegas passt de bal zonder na te denken. Karyaka bereikt de bal nog maar net als eerste. Karyaka geeft een lange en hoge pass. Abudoj springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Johan16 - FC. REAL ESPAÑA 0:7

62e minuut.
Karyaka probeert naar een medespeler te passen. Guillen rent richting de bal. Guillen schiet op doel. Abudoj bereikt de bal nog maar net als eerste. Abudoj haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Karyaka speelt de bal door. Gnatkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gnatkowski speelt de bal door. Abudoj rent richting de bal. Abudoj haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Abudoj rent richting de bal. Abudoj schiet op doel. Aguilera probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Guillen rent richting de bal. Guillen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Karyaka speelt de bal door. Hasburn rent richting de bal. Hasburn passt de bal met de wreef. Abudoj bereikt de bal nog maar net als eerste. Abudoj schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Johan16 - FC. REAL ESPAÑA 0:8

78e minuut.
Karyaka is nu in balbezit. Karyaka geeft een lange en hoge pass. Daar is Aguilera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guillen is nu in balbezit. Guillen draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Benegas onderschept slim de pass. Benegas geeft een lange en hoge pass. Arambu kopt de bal weg. Abudoj is nu in balbezit. Abudoj schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Johan16 - FC. REAL ESPAÑA 0:9

86e minuut.
Guillen schiet op doel. Castejon probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Hasburn zal de hoekschop nemen. Abudoj springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Karyaka passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Hasburn de bal. Hasburn passt de bal met de wreef. Guillen heeft problemen om de bal te vangen. Guillen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Morales geeft een lange en hoge pass. Guillen kopt de bal weg. Gnatkowski met een sublieme pass. Abudoj rent richting de bal. Abudoj draait met de bal, schiet en ... Talbott probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Johan16 - FC. REAL ESPAÑA 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Johan16 82%, FC. REAL ESPAÑA 18%.
Johan16 - FC. REAL ESPAÑA 0:10