Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Feos Serpientes Ataque e Injusticia
Normal Tactiek E.M.H.
41% Balbezit 59%
81% Spel op eigen helft 19%
1 Doelpogingen 40
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 54.7
slecht Schieten uitstekend
slecht Passen uitstekend
slecht Verdedigen goed


2e minuut.
Travanca met een sublieme pass. Grossmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Grossmann passt de bal met de wreef. Bagietas rent richting de bal. Bagietas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Feos Serpientes - Ataque e Injusticia 0:1

3e minuut.
Bagietas passt de bal in één keer door. Travanca bereikt de bal nog maar net als eerste. Travanca passt de bal zonder na te denken. Daar is Bagietas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bagietas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Feos Serpientes - Ataque e Injusticia 0:2

14e minuut.
Travanca bereikt de bal nog maar net als eerste. Travanca geeft een lange en hoge pass. Bagietas is nu in balbezit. Bagietas draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Feos Serpientes - Ataque e Injusticia 0:3

15e minuut.
Torbiński speelt de bal door. Grossmann heeft problemen om de bal te vangen. Grossmann passt de bal in één keer door. Bagietas rent richting de bal. Bagietas schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Grossmann geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Torbiński rent richting de bal. Grossmann met een sublieme pass. Bagietas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagietas haalt uit met een fantastische trap. Galanti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Feos Serpientes - Ataque e Injusticia 0:4

20e minuut.
Bagietas is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Candia. Bagietas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Travanca wilt de vrije trap nemen. Grossmann maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Torbiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Torbiński passt de bal in één keer door. Daar is Bagietas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bagietas haalt uit met een fantastische trap. Galanti probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Feos Serpientes - Ataque e Injusticia 0:5

26e minuut.
Klungelig pakt Grossmann de bal. Grossmann passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Bagietas de bal. Bagietas haalt uit met een fantastische trap. Galanti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Feos Serpientes - Ataque e Injusticia 0:6

30e minuut.
Środa probeert naar een medespeler te passen. Travanca is nu in balbezit. Travanca speelt de bal door. Bagietas rent richting de bal. Bagietas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Środa verovert de bal door een tackle van achteren. Chuvé met een sublieme pass. Travanca is nu in balbezit. Travanca geeft een hoge lob. Grossmann maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Chuvé bereikt de bal nog maar net als eerste. Chuvé met een sublieme pass. Torbiński speelt de bal door. Bagietas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagietas schiet op doel. Galanti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Travanca geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Chuvé rent richting de bal. Grossmann rent richting de bal. Grossmann haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Feos Serpientes - Ataque e Injusticia 0:7

35e minuut.
Grossmann rent richting de bal. Bagietas rent richting de bal. Chuvé is nu in balbezit. Chuvé haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Feos Serpientes - Ataque e Injusticia 0:8

38e minuut.
Na een snelle pass probeert Grossmann de bal onder controle te krijgen. Chuvé is nu in balbezit. Chuvé geeft de bal voor. Bagietas is nu in balbezit. Bagietas schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Środa passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Bagietas de bal. Chuvé probeert naar een medespeler te passen. Grossmann rent richting de bal. Grossmann schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Feos Serpientes - Ataque e Injusticia 0:9

42e minuut.
Środa passt de bal met de wreef. Travanca is nu in balbezit. Yaluk rent richting de bal. Travanca onderschept slim de pass. Travanca geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Feos Serpientes 80%, Ataque e Injusticia 20%.
Feos Serpientes - Ataque e Injusticia 0:9

46e minuut.
Coronel onderschept slim de pass. Grossmann onderschept slim de pass. Grossmann met een sublieme pass. Travanca geeft een lange en hoge pass. Bagietas is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Acevedo met een snelle inworp. Chuvé met een sublieme pass. Bagietas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagietas schiet op doel. Galanti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Feos Serpientes - Ataque e Injusticia 0:10

52e minuut.
Torbiński heeft problemen om de bal te vangen. Środa is nu in balbezit. Środa speelt de bal door. Bagietas rent richting de bal. Bagietas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Feos Serpientes - Ataque e Injusticia 0:11

56e minuut.
Torbiński kopt de bal weg. Grossmann heeft problemen om de bal te vangen. Alborno probeert naar een medespeler te passen. Bagietas is nu in balbezit. Bagietas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Środa kopt de bal weg. Klungelig pakt Grossmann de bal. Chuvé probeert naar een medespeler te passen. Bagietas is nu in balbezit. Bagietas schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Grossmann is nu in balbezit. Grossmann haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Feos Serpientes - Ataque e Injusticia 0:12

60e minuut.
Grossmann is nu in balbezit. Grossmann passt de bal met de wreef. Bagietas rent richting de bal. Bagietas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Feos Serpientes - Ataque e Injusticia 0:13

61e minuut.
Burt geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ciemny zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Travanca is nu in balbezit. Travanca geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Chuvé verovert de bal door een tackle van achteren. Chuvé met een sublieme pass. Grossmann is nu in balbezit. Grossmann haalt uit met een fantastische trap. Galanti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Feos Serpientes - Ataque e Injusticia 0:14

71e minuut.
Travanca verovert de bal door een tackle van achteren. Travanca geeft de bal voor. Yaluk probeert de bal aan de voet te houden. Grossmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Grossmann draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Galanti trapt de bal weg. Torbiński geeft een hoge lob. Daar is Grossmann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grossmann schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Feos Serpientes - Ataque e Injusticia 0:15

74e minuut.
Grossmann verovert de bal door een tackle van achteren. Grossmann met een sublieme pass. Bagietas is nu in balbezit. Bagietas haalt uit met een fantastische trap. Galanti probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Feos Serpientes - Ataque e Injusticia 0:16

81e minuut.
Klungelig pakt Bagietas de bal. Chuvé met een sublieme pass. Grossmann rent richting de bal. Bagietas is nu in balbezit. Bagietas haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Bagietas geeft een lange en hoge pass. Alborno kopt de bal weg. Chuvé speelt de bal door. Grossmann is nu in balbezit. Grossmann haalt uit met een fantastische trap. Galanti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Feos Serpientes - Ataque e Injusticia 0:17

86e minuut.
Bagietas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagietas schiet op doel. Burt probeert de bal aan de voet te houden. Travanca is nu in balbezit. Travanca geeft een lange en hoge pass. Galanti bokst de bal weg. Daar is Grossmann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grossmann draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Feos Serpientes - Ataque e Injusticia 0:18

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Feos Serpientes 81%, Ataque e Injusticia 19%.
Feos Serpientes - Ataque e Injusticia 0:18