Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-29 21:26
  • Bekerwedstrijd: FA Cup
  • Stadion: Dalston Dome
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 29256
Jotun ISK Aubergine FC
nsw_2.1 Tactiek tre
41% Balbezit 59%
69% Spel op eigen helft 31%
2 Doelpogingen 26
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
40.1 gemiddelde waardering 57.5
very good Schieten formidable
adequate Passen very good
very good Verdedigen good


8e minuut.
Buendía heeft problemen om de bal te vangen. Kotewecki verovert de bal door een tackle van achteren. Kotewecki passt de bal zonder na te denken. de Jesús Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. de Jesús Silva haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Kotewecki met een snelle inworp. Popielarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Popielarz geeft een hoge lob. de Jesús Silva is nu in balbezit. de Jesús Silva draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jotun ISK - Aubergine FC 0:1

21e minuut.
Žarković speelt de bal door. de Jesús Silva is nu in balbezit. Herbman legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! de Jesús Silva is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Detti neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Jotun ISK - Aubergine FC 0:2

23e minuut.
Kotewecki geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Carter met een snelle inworp. Buendía rent richting de bal. Buendía schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Vicente met een harde bal richting middenveld. Žarković kopt de bal weg. de Jesús Silva rent richting de bal. de Jesús Silva draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jotun ISK - Aubergine FC 0:3

28e minuut.
Popielarz passt de bal in één keer door. Warać met een sublieme pass. Klungelig pakt Žarković de bal. Žarković geeft een lange en hoge pass. de Jesús Silva springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Žarković heeft problemen om de bal te vangen. Žarković met een sublieme pass. Downing rent richting de bal. de Jesús Silva verovert de bal door een tackle van achteren. de Jesús Silva haalt uit met een fantastische trap. Paal!

33e minuut.
Irwin rent richting de bal. Warać verovert de bal door een tackle van achteren. Warać met een sublieme pass. de Jesús Silva is nu in balbezit. de Jesús Silva haalt uit met een fantastische trap. Wetherall verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Žarković rent richting de bal. Žarković geeft een hoge lob. Daar is Diangana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Detti bereikt de bal nog maar net als eerste. Detti schiet op doel. Wetherall bokst de bal weg. de Jesús Silva is nu in balbezit. de Jesús Silva haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jotun ISK - Aubergine FC 0:4

40e minuut.
Žarković bereikt de bal nog maar net als eerste. Žarković speelt de bal door. Detti rent richting de bal. Detti haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Warać probeert naar een medespeler te passen. Popielarz probeert naar een medespeler te passen. Detti is nu in balbezit. Detti haalt uit met een fantastische trap. Wetherall probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jotun ISK - Aubergine FC 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jotun ISK 74%, Aubergine FC 26%.
Jotun ISK - Aubergine FC 0:5

56e minuut.
Kłapacz is nu in balbezit. Kłapacz geeft een lange en hoge pass. Detti rent richting de bal. Detti schiet op doel. Wetherall werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jotun ISK - Aubergine FC 0:6

59e minuut.
de Jesús Silva rent richting de bal. de Jesús Silva passt de bal zonder na te denken. Daar is Detti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Detti schiet op doel. Wetherall probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jotun ISK - Aubergine FC 0:7

73e minuut.
Shoretire kopt de bal weg. Klungelig pakt Cohen de bal. Wiaderny begaat een overtreding. Wiaderny krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Detti rent richting de bal. de Jesús Silva is nu in balbezit. Detti is nu in balbezit. Detti haalt uit met een fantastische trap. Wetherall maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jotun ISK - Aubergine FC 0:8

79e minuut.
Bridge rent richting de bal. Žarković onderschept slim de pass. Žarković probeert naar een medespeler te passen. de Jesús Silva rent richting de bal. de Jesús Silva haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Popielarz met een sublieme pass. Wiaderny geeft een lange en hoge pass. Detti rent richting de bal. Detti schiet op doel. Wetherall probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jotun ISK - Aubergine FC 0:9

85e minuut.
Žarković bereikt de bal nog maar net als eerste. Žarković passt de bal met de wreef. de Jesús Silva is nu in balbezit. de Jesús Silva schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Detti bereikt de bal nog maar net als eerste. Detti haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Žarković bereikt de bal nog maar net als eerste. Žarković passt de bal in één keer door. de Jesús Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Detti is nu in balbezit. Detti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jotun ISK - Aubergine FC 0:10

89e minuut.
Žarković rent richting de bal. Žarković passt de bal zonder na te denken. Popielarz rent richting de bal. Popielarz schiet op doel. de Jesús Silva springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Žarković neemt de hoekschop. de Jesús Silva krijgt zijn hoofd ertegen. Wetherall probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jotun ISK - Aubergine FC 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jotun ISK 65%, Aubergine FC 35%.
Jotun ISK - Aubergine FC 0:11