Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK INTER BA Podbranč 1984
Vitara Tactiek 2022 new ATT
46% Balbezit 54%
64% Spel op eigen helft 36%
4 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
45.1 gemiddelde waardering 52.4
good Schieten very good
average Passen solid
adequate Verdedigen solid


2e minuut.
Ponce is nu in balbezit. Jenesík verovert de bal door een tackle van achteren. Masalov begaat een overtreding. Masalov krijgt een gele kaart. Jenesík is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Krupa wilt de vrije trap nemen. Chivghilu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

3e minuut.
Schneider rent richting de bal. Schneider passt de bal met de wreef. Jenesík is nu in balbezit. Krupa rent richting de bal. Krupa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Collauto geeft een lange en hoge pass. Grabkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tobar. Tobar krijgt een gele kaart. Grabkowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ponce zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ergüneş krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Venuti is nu in balbezit. Venuti geeft de bal voor. Inworp. Vojak Ryan met een snelle inworp. Schneider geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Vojak Ryan geeft de bal voor. Venuti onderschept slim de pass. Krupa bereikt de bal nog maar net als eerste. Krupa geeft een hoge lob. Klungelig pakt Cazacu de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Ergüneş bereikt de bal nog maar net als eerste. Martin verovert de bal door een tackle van achteren. Martin passt de bal zonder na te denken. Krupa is nu in balbezit. Krupa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK INTER BA 66%, Podbranč 1984 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FK INTER BA - Podbranč 1984 0:0

46e minuut.
Frak komt het veld opgelopen. Kobiliský komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Doeltrap. Húfek komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Grabkowski draait met de bal, schiet en ... Tobar geeft een lange en hoge pass. Húfek is nu in balbezit. Húfek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Collauto is nu in balbezit. Collauto passt de bal in één keer door. Húfek is nu in balbezit. Húfek draait met de bal, schiet en ... Chivghilu probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK INTER BA - Podbranč 1984 0:1

66e minuut.
Daar is Masalov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kontić bereikt de bal nog maar net als eerste. Húfek verovert de bal door een tackle van achteren. Húfek haalt uit met een fantastische trap. Chivghilu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK INTER BA - Podbranč 1984 0:2

85e minuut.
Klungelig pakt Vojak Ryan de bal. Vervaecke begaat een overtreding. Vojak Ryan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tobar met een snel genomen vrije trap. Kontić heeft problemen om de bal te vangen. Magne is nu in balbezit. Húfek onderschept slim de pass. Húfek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK INTER BA 62%, Podbranč 1984 38%.
FK INTER BA - Podbranč 1984 0:2