Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Egri Csillagok Corvinus FC
Gyaur kutyák Tactiek 5-4-1
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
46.6 gemiddelde waardering 53.2
zeer goed Schieten uitstekend
goed Passen solide
goed Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Blontrock met een sublieme pass. Madajczyk probeert naar een medespeler te passen. Hada speelt de bal door. Svinarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Svinarov geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Blontrock is nu in balbezit. Blontrock geeft een hoge lob. Csuha rent richting de bal. Boland is nu in balbezit. Boland haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Marichal met een sublieme pass. Svinarov rent richting de bal. Svinarov passt de bal in één keer door. Stara rent richting de bal. Stara draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Csuha rent richting de bal. Csuha speelt de bal door. Boland is nu in balbezit. Boland haalt uit met een fantastische trap. Vivardi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Egri Csillagok - Corvinus FC 1:0

25e minuut.
Madajczyk geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Blontrock met de inworp. Vangov bereikt de bal nog maar net als eerste. Vangov haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Klungelig pakt Csuha de bal. Boland bereikt de bal nog maar net als eerste. Heffler is nu in balbezit. Boland onderschept slim de pass. Boland schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Solito bereikt de bal nog maar net als eerste. Solito passt de bal met de wreef. Vangov bereikt de bal nog maar net als eerste. Vangov haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Egri Csillagok - Corvinus FC 2:0

32e minuut.
Dixon raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bobeica komt het veld opgelopen.

34e minuut.
Stara onderschept slim de pass. Stara passt de bal in één keer door. Bambrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bambrowski draait met de bal, schiet en ... Winiarski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Egri Csillagok - Corvinus FC 2:1

36e minuut.
Marichal geeft de bal voor. Stara kopt de bal weg. Bambrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bambrowski draait met de bal, schiet en ... Winiarski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Egri Csillagok - Corvinus FC 2:2

37e minuut.
Csuha passt de bal met de wreef. Bambrowski heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Csuha. Csuha krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Svinarov rent richting de bal. Bambrowski is nu in balbezit. Svinarov rent richting de bal. Svinarov draait met de bal, schiet en ... Winiarski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Egri Csillagok - Corvinus FC 2:3

42e minuut.
Solito speelt de bal door. Klungelig pakt Blontrock de bal. Blontrock passt de bal met de wreef. Vangov bereikt de bal nog maar net als eerste. Vangov schiet op doel. Vivardi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Egri Csillagok 50%, Corvinus FC 50%.
Egri Csillagok - Corvinus FC 2:3

54e minuut.
Chandía is nu in balbezit. Bonachea onderschept slim de pass. Bonachea passt de bal met de wreef. Bambrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bambrowski draait met de bal, schiet en ... Winiarski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Bonachea probeert naar een medespeler te passen. Matias de Araújo bereikt de bal nog maar net als eerste. Stara onderschept slim de pass. Stara haalt uit met een fantastische trap. Winiarski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Egri Csillagok - Corvinus FC 2:4

63e minuut.
Sallai kopt de bal weg. Bobeica rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bonachea. Bonachea krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Sós speelt de bal door. Marichal bereikt de bal nog maar net als eerste. Chandía maakt een afschuwelijke overtreding. Chandía krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Bambrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Marichal is nu in balbezit. Marichal geeft de bal voor. Daar is Veren, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stara is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Boland met een sublieme pass. Csuha is nu in balbezit. Csuha speelt de bal door. Vangov rent richting de bal. Vangov draait met de bal, schiet en ... Paal!

79e minuut.
Blontrock raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bezler komt het veld opgelopen.

80e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bezler geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Boland heeft problemen om de bal te vangen. Boland haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Egri Csillagok - Corvinus FC 3:4

87e minuut.
Bonachea speelt de bal door. Marichal bereikt de bal nog maar net als eerste. Marichal passt de bal zonder na te denken. Stara rent richting de bal. Stara schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Stara verovert de bal door een tackle van achteren. Veren rent richting de bal. Stara onderschept slim de pass. Bambrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bambrowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Egri Csillagok - Corvinus FC 3:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Egri Csillagok 55%, Corvinus FC 45%.
Egri Csillagok - Corvinus FC 3:5