Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zsombcus Barca Beateam FC
Osztályozó Tactiek Go Gunners
43% Balbezit 57%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 60
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
24.2 gemiddelde waardering 48.4
unsatisfactory Schieten excellent
weak Passen excellent
unsatisfactory Verdedigen very good


3e minuut.
Kari kopt de bal weg. Leclercq is nu in balbezit. Leclercq passt de bal in één keer door. Pálfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pálfi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Diculescu kan de bal niet met de borst controleren. Pálfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Diculescu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Diculescu krijgt een gele kaart. Pálfi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pálfi kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Zsombcus Barca - Beateam FC 0:1

10e minuut.
Dohn passt de bal zonder na te denken. Mariscal rent richting de bal. Mariscal passt de bal in één keer door. Pálfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pálfi draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gyurcsányi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
Mariscal geeft een lange en hoge pass. Diculescu is nu in balbezit. Pálfi onderschept slim de pass. Klungelig pakt Pálfi de bal. Pálfi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zsombcus Barca - Beateam FC 0:2

14e minuut.
Kulišić is nu in balbezit. Leclercq is nu in balbezit. Leclercq passt de bal in één keer door. Pálfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pálfi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zsombcus Barca - Beateam FC 0:3

16e minuut.
Schepel geeft de bal voor. Szöllősi is nu in balbezit. Szöllősi geeft een hoge lob. Gonda rent richting de bal. Gonda schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Giojoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Giojoso passt de bal in één keer door. Leclercq probeert naar een medespeler te passen. Gonda bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonda draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Kari kopt de bal weg. Leclercq probeert naar een medespeler te passen. Pálfi is nu in balbezit. Pálfi schiet op doel. Gyurcsányi maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zsombcus Barca - Beateam FC 0:4

21e minuut.
Gyurcsányi met een harde bal richting middenveld. Kari kopt de bal weg. Leclercq speelt de bal door. Pálfi is nu in balbezit. Pálfi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Giojoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Pálfi verovert de bal door een tackle van achteren. Salmiaho is nu in balbezit. Pálfi verovert de bal door een tackle van achteren. Pálfi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gyurcsányi trapt de bal weg van het doel. Kari kopt de bal weg. Gonda is nu in balbezit. Gonda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zsombcus Barca - Beateam FC 0:5

26e minuut.
Salmiaho bereikt de bal nog maar net als eerste. Salmiaho geeft de bal voor. Mariscal kopt de bal weg. Kőhalmi rent richting de bal. Kőhalmi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Salmiaho geeft een lange en hoge pass. Inworp. Mariscal met een snelle inworp. Kőhalmi rent richting de bal. Kőhalmi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Leclercq met een sublieme pass. Kari rent richting de bal. Kari passt de bal zonder na te denken. Gonda bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonda draait met de bal, schiet en ... Paal! Gyurcsányi bokst de bal weg.

32e minuut.
Hanusz passt de bal met de wreef. Kari speelt de bal door. Gonda is nu in balbezit. Gonda schiet op doel. Gyurcsányi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zsombcus Barca - Beateam FC 0:6

36e minuut.
Gonda heeft problemen om de bal te vangen. Pálfi rent richting de bal. Diculescu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Diculescu krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Pálfi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Pálfi neemt zijn aanloop. Gyurcsányi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zsombcus Barca - Beateam FC 0:7

39e minuut.
Leclercq verovert de bal door een tackle van achteren. Leclercq probeert naar een medespeler te passen. Gonda is nu in balbezit. Pálfi rent richting de bal. Pálfi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gonda bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonda haalt uit met een fantastische trap. Gyurcsányi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gonda is nu in balbezit. Gonda haalt uit met een fantastische trap. Gyurcsányi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Salmiaho geeft de bal voor. Gonda probeert de bal aan de voet te houden. Leclercq met een sublieme pass. Pálfi is nu in balbezit. Pálfi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Giojoso heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Kulcsár passt de bal in één keer door. Leclercq met een sublieme pass. Pálfi is nu in balbezit. Gonda rent richting de bal. Gonda schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zsombcus Barca 81%, Beateam FC 19%.
Zsombcus Barca - Beateam FC 0:7

48e minuut.
Szöllősi is nu in balbezit. Szöllősi geeft een hoge lob. Daar is Salmiaho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kőhalmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kőhalmi schiet op doel. Gyurcsányi bokst de bal weg. Daar is Pálfi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pálfi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Zsombcus Barca - Beateam FC 0:8

50e minuut.
Pálfi is nu in balbezit. Gonda bereikt de bal nog maar net als eerste. Pálfi is nu in balbezit. Pálfi haalt uit met een fantastische trap. Gyurcsányi maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Daar is Gonda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Devriendt rent richting de bal. Gonda verovert de bal door een tackle van achteren. Gonda haalt uit met een fantastische trap. Paal! Gonda bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonda schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Gonda rent richting de bal. Devriendt rent richting de bal. Gonda onderschept slim de pass. Gonda draait met de bal, schiet en ... Gyurcsányi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Na een snelle pass probeert Giojoso de bal onder controle te krijgen. Leclercq kopt de bal weg. Gonda is nu in balbezit. Gonda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zsombcus Barca - Beateam FC 0:9

62e minuut.
Giojoso geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mariscal zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kőhalmi is nu in balbezit. Kőhalmi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Dohn geeft de bal voor. Kőhalmi kopt de bal weg. Mariscal met een sublieme pass. Klungelig pakt Gonda de bal. Gonda draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Daar is Gonda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pálfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonda is nu in balbezit. Gonda schiet op doel. Gyurcsányi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zsombcus Barca - Beateam FC 0:10

67e minuut.
Szöllősi passt de bal in één keer door. Leclercq is nu in balbezit. Leclercq passt de bal met de wreef. Pálfi rent richting de bal. Pálfi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Gonda heeft problemen om de bal te vangen. Pálfi is nu in balbezit. Pálfi draait met de bal, schiet en ... Gyurcsányi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Mariscal is nu in balbezit. Mariscal geeft een hoge lob. Pálfi is nu in balbezit. Pálfi draait met de bal, schiet en ... Gyurcsányi maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

69e minuut.
Dohn probeert naar een medespeler te passen. Leclercq heeft problemen om de bal te vangen. Leclercq speelt de bal door. Pálfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pálfi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Gonda de bal.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Schepel met een sublieme pass. Klungelig pakt Gonda de bal. Pálfi rent richting de bal. Pálfi schiet op doel. Gyurcsányi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zsombcus Barca - Beateam FC 0:11

83e minuut.
Gonda is nu in balbezit. Gonda passt de bal zonder na te denken. Pálfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pálfi draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kőhalmi rent richting de bal. Kőhalmi draait met de bal, schiet en ... Salmiaho probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gyurcsányi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Zsombcus Barca - Beateam FC 0:12

85e minuut.
Mariscal is nu in balbezit. Mariscal passt de bal zonder na te denken. Gonda is nu in balbezit. Klungelig pakt Gonda de bal. Gonda draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pálfi is nu in balbezit. Pálfi draait met de bal, schiet en ... Gyurcsányi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Mariscal passt de bal met de wreef. Kőhalmi is nu in balbezit. Pálfi rent richting de bal. Pálfi haalt uit met een fantastische trap. Gyurcsányi probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Gonda bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zsombcus Barca - Beateam FC 0:13

90e minuut.
Salmiaho is nu in balbezit. Salmiaho geeft een lange en hoge pass. Gonda is nu in balbezit. Gonda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zsombcus Barca - Beateam FC 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zsombcus Barca 82%, Beateam FC 18%.
Zsombcus Barca - Beateam FC 0:14