Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nyugati Huligánok FC BlueFish
4 Tactiek nb1.02-2sz-2kp
36% Balbezit 64%
77% Spel op eigen helft 23%
0 Doelpogingen 30
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
51.6 gemiddelde waardering 69.2
good Schieten outstanding
good Passen incredible
very good Verdedigen excellent


2e minuut.
Haber passt de bal in één keer door. Jarzembowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarzembowski passt de bal zonder na te denken. Morales bereikt de bal nog maar net als eerste. Morales schiet op doel. Hemberg bokst de bal weg.

4e minuut.
Ziółkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziółkowski passt de bal in één keer door. Cuero bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuero schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nyugati Huligánok FC - BlueFish 0:1

6e minuut.
Hahn bereikt de bal nog maar net als eerste. Hahn speelt de bal door. Haber speelt de bal door. Jarzembowski heeft problemen om de bal te vangen. Jarzembowski geeft een lange en hoge pass. Hemberg kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Jarzembowski speelt de bal door. Klungelig pakt Haber de bal. Haber passt de bal met de wreef. Morales bereikt de bal nog maar net als eerste. Morales schiet op doel. Hemberg kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Yáñez rent richting de bal. Yáñez passt de bal met de wreef. Cuero bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuero schiet op doel. Hemberg maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Klungelig pakt Boateng de bal. Hahn geeft een lange en hoge pass. Morales is nu in balbezit. Morales draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Haber kopt de bal weg. Morales speelt de bal door. Jarzembowski is nu in balbezit. Jarzembowski geeft een hoge lob. Morales maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nyugati Huligánok FC - BlueFish 0:2

20e minuut.
Haber rent richting de bal. Haber passt de bal in één keer door. Cuero bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuero draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Schamisseddine de bal onder controle te krijgen. Hemberg kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Hemberg niet meer kan verder spelen. Dzsudzsák komt het veld opgelopen.

23e minuut.
Ziółkowski is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Barros. Ziółkowski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Jannasch met een snel genomen vrije trap. Morales kopt de bal weg. Cuero rent richting de bal. Cuero draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Yáñez probeert naar een medespeler te passen. Jarzembowski rent richting de bal. Daar is Jarzembowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jarzembowski geeft de bal voor. Cuero springt en kopt de bal. Dzsudzsák kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Schamisseddine rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nyugati Huligánok FC - BlueFish 0:3

28e minuut.
Hahn geeft de bal voor. Jarzembowski rent richting de bal. Daar is Jarzembowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jarzembowski geeft een lange en hoge pass. Morales krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

37e minuut.
Jarzembowski met een sublieme pass. Haber probeert naar een medespeler te passen. Ziółkowski heeft problemen om de bal te vangen. Ziółkowski geeft de bal voor. Morales springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Morales rent richting de bal. Corde rent richting de bal. Morales schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Corde wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

44e minuut.
Jarzembowski is nu in balbezit. Jarzembowski passt de bal zonder na te denken. Morales is nu in balbezit. Morales schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nyugati Huligánok FC - BlueFish 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nyugati Huligánok FC 82%, BlueFish 18%.
Nyugati Huligánok FC - BlueFish 0:4

48e minuut.
Yáñez probeert naar een medespeler te passen. Jarzembowski rent richting de bal. Jarzembowski geeft de bal voor. Morales springt en kopt de bal. Dzsudzsák maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nyugati Huligánok FC - BlueFish 0:5

51e minuut.
Corde is nu in balbezit. Corde passt de bal in één keer door. Jarzembowski rent richting de bal. Jarzembowski geeft de bal voor. Cuero maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nyugati Huligánok FC - BlueFish 0:6

55e minuut.
Jannasch onderschept slim de pass. Haber probeert naar een medespeler te passen. Ziółkowski is nu in balbezit. Ziółkowski geeft een hoge lob. Morales krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nyugati Huligánok FC - BlueFish 0:7

61e minuut.
Doeltrap. Uusberg komt het veld opgelopen. Vuorela komt het veld opgelopen. Kozicki komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Jannasch passt de bal zonder na te denken. Kozicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozicki speelt de bal door. Vuorela is nu in balbezit. Vuorela haalt uit met een fantastische trap. Dzsudzsák verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Orozco kopt de bal weg. Uusberg is nu in balbezit. Uusberg passt de bal zonder na te denken. Ziółkowski rent richting de bal. Ziółkowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Yáñez rent richting de bal. Yáñez speelt de bal door. Kozicki rent richting de bal. Kozicki schiet op doel. Paal!

71e minuut.
Kozicki rent richting de bal. Kozicki heeft problemen om de bal te vangen. Kozicki met een sublieme pass. Yáñez rent richting de bal. Yáñez geeft een lange en hoge pass. Dzsudzsák verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Vuorela is nu in balbezit. Vuorela draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nyugati Huligánok FC - BlueFish 0:8

73e minuut.
Barros geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ziółkowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Uusberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Uusberg geeft een lange en hoge pass. Dzsudzsák probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Cuero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dzsudzsák bokst de bal weg. Cuero is nu in balbezit. Cuero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nyugati Huligánok FC - BlueFish 0:9

79e minuut.
Cuero bereikt de bal nog maar net als eerste. Barros legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cuero is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vuorela legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Dzsudzsák probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nyugati Huligánok FC - BlueFish 0:10

81e minuut.
Boateng kopt de bal weg. Kozicki is nu in balbezit. Kozicki geeft een lange en hoge pass. Vuorela bereikt de bal nog maar net als eerste. Vuorela haalt uit met een fantastische trap. Dzsudzsák verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Ziółkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziółkowski geeft een lange en hoge pass. Vuorela bereikt de bal nog maar net als eerste. Vuorela haalt uit met een fantastische trap. Dzsudzsák werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nyugati Huligánok FC - BlueFish 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nyugati Huligánok FC 72%, BlueFish 28%.
Nyugati Huligánok FC - BlueFish 0:11