Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Konečná AC Deportivo Prague
koda Tactiek 4-3-3 nová
55% Balbezit 45%
58% Spel op eigen helft 42%
4 Doelpogingen 14
6 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.3 gemiddelde waardering 53.5
good Schieten very good
good Passen solid
solid Verdedigen very good


3e minuut.
Roose passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Corona de bal. Corona passt de bal in één keer door. Miyakawa is nu in balbezit. Miyakawa draait met de bal, schiet en ... Ferrelli bokst de bal weg.

27e minuut.
Coşerea geeft de bal voor. Yiğitsoy rent richting de bal. Piwko onderschept slim de pass. Piwko geeft een hoge lob. Corona kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Gombač is nu in balbezit. Guerrero verovert de bal door een tackle van achteren. Lutuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Lutuc geeft de bal voor. Yiğitsoy rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Dorożyński is nu in balbezit. Was bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruml tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ruml krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Konečná 47%, AC Deportivo Prague 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Konečná - AC Deportivo Prague 0:0

46e minuut.
Cafourek komt het veld opgelopen. Skolimowski komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Vavřík met een snelle inworp. Ruml bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Theiss. Theiss krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Utopil bereikt de bal nog maar net als eerste. Nardi begaat een overtreding. Utopil is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Roose met een snel genomen vrije trap. Cafourek is nu in balbezit. Cafourek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Konečná - AC Deportivo Prague 0:1

61e minuut.
Cafourek bereikt de bal nog maar net als eerste. Moldoveanu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cafourek is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Roose neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Konečná - AC Deportivo Prague 0:2

63e minuut.
Skolimowski kopt de bal weg. Cafourek bereikt de bal nog maar net als eerste. Moldoveanu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cafourek is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Roose kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Ferrelli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Dorożyński verovert de bal door een tackle van achteren. Dorożyński geeft een lange en hoge pass. Słomowski is nu in balbezit. Roose verovert de bal door een tackle van achteren. Roose schiet op doel. Ferrelli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Miyakawa rent richting de bal. Miyakawa draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Roose is nu in balbezit. Roose met een sublieme pass. Skolimowski probeert naar een medespeler te passen. Miyakawa is nu in balbezit. Miyakawa haalt uit met een fantastische trap. Ferrelli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Moldoveanu rent richting de bal. Cafourek onderschept slim de pass. Cafourek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Konečná - AC Deportivo Prague 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Konečná 70%, AC Deportivo Prague 30%.
FC Konečná - AC Deportivo Prague 0:3